Semifinala Open Mic Comedy Cluj #9

open-mic-cluj

Ziua a șasea a festivalului Comedy Cluj s-a încheiat cu semifinala Open Mic. Acest eveniment se adresează comedianților amatori sau a celor mai vechi care au un material nou.

Acum abia realizez că tocmai au trecut șase zile din festival și eu aproape nu am văzut nici un film. Ba am fost la show-uri de stand up, ba la slam poetry și nu prea am vizionat filme. Așa se întâmplă la festivaluri, nu te poți împarte în toate locurile.

Filmul de azi, Holy Air, voi încerca să nu-l ratez. Nu promit, dar încerc să ajung la timp.

Revenind la Open Mic și la semifinala din seara aceasta, Sașa a fost gazda concursului și a încântat publicul cu mici glumițe. De asemenea, el este și fondatorul Open Mic din Cluj Napoca. Mi-au plăcut mult participanții din această seară. Ca la orice concurs, au fost oameni mai pregătiți, mai puțin pregătiți, mai siguri pe ei sau mai emotivi, însă majoritatea au avut glume bune. Și am apreciat asta.

open-mic-cluj

Au fost aleși trei semifinaliști ( duminică a avut loc prima semifinală), iar mâine îi voi lua la întrebări. Bogdan Ghirău, Drecea Bogdan (sper că am scris corect toate numele) și am uitat numele ultimului concurent. Îmi pare rău, așa se întâmplă când nu îți iei lecitina la 27 de ani. Anyway, acești trei tineri  au reușit să convingă atât publicul, cât și juriul cu glumele lor. Și mie mi-au plăcut mult de ei, s-au descurcat excelent.

Ca orice alt concurs, vor fi și câteva premii pentru finaliști. Astfel că persoana de pe locul întâi va câștiga 1000 RON, iar persoana de pe locul al doilea va câștiga 500 RON. Persoana de pe locul al treilea va câștiga un premiu surpriză. Ce să fie, ce să fie? Anyway, vom afla mâine.

Așadar, dacă vrei să-i susții sau vrei să auzi glume noi, dar faine, te aștept mâine de la ora 21 la Urania Palace în Cluj. Prețul biletului este 15 lei și îl poți lua de aici sau îl poți achiziționa la intrare.

open-mic-cluj

Doresc să felicit toți participanții la Comedy Open Mic Competition. Nu e greu să scrii glume bune și să le prezinți în fața unui public necunoscut. Trebuie să ai curaj și trebuie să-ți placă ceea ce faci! Așadar, felicitationez, băieți!

Ne vedem mâine, da?

xoxo

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*