Schimbare de look la Ideal Estet

schimbare-look-blond

După cum ați văzut deja, săptămâna trecută mi-am făcut o schimbare de look. Știți vorba aia, părul are memorie, iar când o femeie dorește să uite ceva, se tunde. Mai în glumă, mai în serios, mi-am dorit această schimbare.

schimbare-look

Am avut o tentativă de schimbare de look chiar înainte de Untold, atunci când am găsit un decolorant prin casă și mi-am zis „de ce să nu îmi schimb look-ul chiar acum?”. Astfel că la 1 am îmi turnam o jumătate de sticlă de decolorant prin cap, în timp ce încercam să îmi fac ordine prin lucruri și viață. Am eșuat grozav, evident. Mai mult decât atât, mi-am distrus părul într-un mare fel. Speranțele mele de a avea un păr frumos au scăzut drastic de la zero spre imposibil.

Asta până am ajuns la salonul Ideal Estet din Cluj Napoca. Delia m-a primti cu tot dragul și am aranjat imediat de o schimbare de look.  Bineînțeles că nu știam ce îmi doresc, nu eram sigură de nimic. Am decis să mă las pe mâna speciliștilor de la Ideal Estet pentru așa voi fi cea mai câștigată. Și bine am făcut!

look-blond

 

Laura, cea care m-a ajutat să-mi fac această schimbare, a fost foarte drăguță și atentă la nevoile și dorințele mele. Pe lângă un hairstylist desărvârșit, cu o vastă experiență în schimbări de look, este și un psiholog foarte bun și un om extraordinar. Deși am stat câteva ore bune la salon, timpul s-a scurs destul de repede, iar rezultatul a fost mai mult decât plăcut. Îmi iubesc noua culoare.

Un blond rece, pe care mi-l doream de foarte mult timp. Nici nu am îndrăznit să-i spun Laurei acest lucru, cumva de teamă de a nu fi dezamăgită la final. Dar, după ce mi-a aplicat primul strat de vopsea și un nuanțator, părul a căpătat culoarea la care tânjeam de o veșnicie! Laura mi-a propus și un breton, astfel că am acceptat. Este un breton destul de lung, pe o parte, care poate fi foarte ușor stilizat.

În timpul acestei schimbări de look, am avut mari emoții. Chiar dacă mi-am făcut nenumărate schimbări de look, încă am avut emoții. Cred că o femeie nu scapă niciodată de aceste emoții, așa-i?

Vouă cum vi se pare noul meu look? Vă place? Vă las mai jos și clipul în care puteți să urmăriți transformarea mea la Ideal Estet. Salonul se găsește fix în inima Clujului, pe strada Babeș-Bolyai, nr 4-6 din Cluj Napoca. Cu această ocazie, pe canalul meu de youtube voi avea și un giveaway, o să vă las în descrierea clipului condițiile pentru participare.

Luna viitoare voi încerca un breton ceva mai îndrăzneț, abia aștept să vi-l arăt.

P.S. Să știți că la Ideal Estet găsiți o gamă variată de servicii, nu doar de coafor. Astfel că puteți beneficia de manichiură, pedichiură, masaj, cosmetică, tratamente faciale și corporale la cele mai înalte standarde. O să vă povestesc mai multe curând!

2 Replies to “Schimbare de look la Ideal Estet”

  1. Sery Andreea says: noiembrie 25, 2018 at 3:26 pm

    Îți stă super 💞💞

    1. madmoiselle says: noiembrie 26, 2018 at 9:52 am

      Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*