Scaune gaming + mașini = relaxare

spacer

Sunt femeie și vreau să declar absurdă și complet eronată următoarea operație matematică: scaune gaming + mașini = relaxare. Cum să fie ăsta rezultatul relaxării? Cum adică ești relaxat când stai cu fundul pe un scaun de gaming cu o manetă în mână în timp ce conduci nu-știu-ce-mașină-cu-o-super-viteză? Ce relaxare e aia când sinapsele tale lucrează continuu: care e frâna, care e accelerația, hop că te depășește unul, stai că ai niște parapeți în care nu prea e indicat să intri în dreapta? Hmm, cum?

Chiar nici un bărbat nu știe că relaxarea este rezultatul dintre o baie fierbinte cu multă spumă, un pahar de vin și câteva lumânări parfumate, urmată de o sesiune de chitară live și, eventual, un puzzle de cel puțin 2000 de piese?

scaune-gaming-spacer

Sigur un bărbat egoist a inventat o asemenea imbecilitate. Ba mai mult, ar spune că e incompletă și că, de fapt, operația ar fi adevărată și corectă doar în următoare formă: scaune gaming + mașini = relaxare = fericire. Hehehe, și încă ce mai fericire! Ar fi în stare să stea 113 ore pe Playstation simulând un circuit sau, mai rău, să joace FIFA în rețea cu băieții. Poate să dureze jocul și 30 de ani, că nu se ridică de pe scaun nici pentru un pahar cu apă. Tu, iubita lui, în tot acest timp poți să dai o petrecere în apartament, să pleci într-o vacanță sau să renovezi locuința după bunul plac, că el tot cu ochii în ecran stă. Poți să-i muți și scaunul stânga-dreapta când trebuie să dai cu mopul sau să-i împletești barba, că tot nu va sesiza nimic.

Doar o pană de curent îl mai poate salva. Ceea ce s-a și întâmplat, la un moment dat, în cazul meu. S-a trezit brusc că nu știe cine e, ce job are, cum îl cheamă, din ce oraș e sau ce vârstă are. Aș fi fost tentată să-l pun la curent cu tot ce s-a întâmplat în „absența” lui, dar eram mult prea preocupată de momentul meu de relaxare.

O cadă cu multă spumă, un pahar de vin roșu demisec, câteva lumânări parfumate și o carte interesantă reprezintă doar preludiul ritualului meu de relaxare. Momentul în sine constă într-o chitară electro acustică conectată la boxe Spacer 2.1. Chitara mă ajută să mă eliberez de toate gândurile negative și de stresul cotidian; mă face să uit de tot și de toate, iar cu o sonorizare potrivită mă pot simți ca o mică artistă în apartamentul meu. Acel sentiment pe care îl am atunci când am chitara în mână e de nedescris. E fericire pură!

De fiecare dată, fără nici cea mai mică excepție, momentul meu de relaxare se sfârșește prin realizarea unui puzzle. Și cum un puzzle nu are nici un farmec dacă îl faci într-o liniște deplină, apelez la prietenii mei din stand up (Micutzu, Bordea și Teo) pentru un podcast amuzant. Așadar, aduc lângă mine laptopul, tastatura wireless și cooling pad-ul înainte de a începe distracția.

Acum, dacă stau și gândesc la rece, există un numitor comun între ritualul meu de relaxare și operația matematică prezentată la început. Spacer. Pentru că, dacă nu știați, Spacer – IT comes home!

Articol scris pentru proba 5 din Spring SuperBlog 2020!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*