Să particip din nou la SuperBlog?!

superblog-madmoiselle

A sosit, din nou, perioada AIA a anului. Nu, nu mă refer la faptul că urmează 8 martie și eu iar nu știu ce să-i cumpăr cadou mamei mele, ci la faptul că în mai puțin de o săptămână începe o nouă ediție SuperBlog. Spring SuperBlog.

Nu se poate să nu mă înscriu, doar am promis omuleților acestora faini din comunitatea SuperBlog să ajung la Gală de data aceasta. Și cum să particip eu la Gală dacă nu mă număr printre finaliștii SuperBlog? There is no fun! Prin urmare, abia aștept să înceapă competiția.

Cred că pentru voi nu mai este o noutate în ceea ce constă acest concurs. Ați fost alături de mine și în edițiile precedente, iar pentru asta nu pot decât să vă mulțumesc! M-ați văzut cu bune și cu rele, cu note maxime și cu note mici (chiar dacă mama Claudia ne consolează că 80 e notă bună, haha), cu zile în care mă bucuram de proba primită și zile în care detestam brieful din tot sufletul și abia mă mobilizam să schițez câteva idei, cu premii revendicate și altele la care doar visam cu ochii deschiși.

Nu o să vă înșir aici motive pentru care particip la Spring SuperBlog. Am tot făcut-o de-a lungul timpului, iar motivele sunt aceleași. În plus, găsiți aici 20 de motive pentru care să participi la SuperBlog înșirate de către organizatori. Acum, mai mult decât oricând, îmi doresc trofeul. Sper să am determinarea și inspirația necesară să pot să-mi ating acest obiectiv.

Ceea ce îmi doresc eu de la această ediție SuperBlog este să se înscrie cât mai mulți bloggeri noi. Pe ăștia vechi deja nu-i mai suport! Glumesc, evident. Aici nu e loc de hate. Îmi place să urmăresc evoluția superbloggerilor din competiție (deși în timpul concursului citesc celelalte articole rar spre deloc) și să-i cunosc mai bine.

Acestea fiind zise, urați-mi succes. Voi avea nevoie, cu atâția bloggeri talentați în ale scrisului. Let the show begin!

3 Replies to “Să particip din nou la SuperBlog?!”

 1. Albert says: februarie 25, 2020 at 12:22 pm

  Hello si bine ai revenit in competitie! Mult succes! De data aceasta chiar te asteptam la Gala de premiere 🙂
  PS. Eu as considera cadou pentru mama o excursie, fiindca nu este nimic mai personal ca o vacanta intr-un loc nou, dar poti considera si un storcator Jack Lalanne Juicer, pentru o viata mai sanatoasa / stoarce foarte bine si radacinoase, in special morcovi, telina etc. 🙂

  1. Madmoiselle Sarcastique says: februarie 28, 2020 at 12:49 pm

   Mulțumesc mult! O sî iau în considerare storcătorul. 🙂

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 5, 2020 at 8:40 am

  Ma bucur pentru tine draga mea! Iti tin pumni stransi🙏😘

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*