ROAST-ul lui Mircea Bravo la Comedy Cluj

roast-mircea-bravo

După cum v-am spus, ieri am mers la ROAST-ul lui Mircea Bravo la Comedy Cluj. De altfel, acesta este și primul ROAST din Ardeal, iar cu această ocazie doresc să felicit echipa Comedy Cluj pentru această inițiativă!

ROAST-ul lui Mircea Bravo a fost un eveniment caritabil, astfel că toți banii adunați din vânzarea biletelor la acest spectacol au mers către asociația YUPPI. Această asociație oferă copiilor bolnavi de boli cronice sau boli grave tabere gratuite cu program terapeutic.

ROAST-ul lui Mircea Bravo a fost unul dintre evenimentele pe care le-am așteptat cu nerăbdare în cadrul acestui festival. Mai urmărisem ROAST-uri online, însă niciodată nu am participat la unul. Oficial pot spune că ROAST-urile au devenit favoritele mele și îmi plac mai mult decât show-urile de stand up comedy.

Persoanele care su făcut mișto de Mircea Bravo sunt Paul Socol, Tibi Codorean, Dragoș Stan, Sașa Ciobanu, Cristi Ilișuan, Mihaela Ceaicovschi, Andrei Cristian, Victor Băra și invitatul surpriză, Bogdan Bob Rădulescu. De departe, preferatul meu a fost Bob – un om cu carismă și mereu cu glumele la el.

roast-mircea-bravo

Mircea Bravo a avut și două surprize din partea organizatorilor în timpul show-ului. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din clipurile sale i-a transmis un mesaj, spre deliciul publicului. „Bunica” lui Mircea, tanti Lenuța, a participat și ea la acest ROAST și a făcut glume la adresa lui Mircea Bravo și a invitaților.

ROAST-lui lui Mircea Bravo a fost un eveniment full house, fiind vândute toate biletele. A fost un eveniment reușit și, bineînțeles, amuzant.

La final i-am pus câteva întrebări lui Mircea, vă invit să citiți mai jos mini-interviul cu el. 🙂

Bună, Mircea. Am înțeles bine că tu ai avut ideea acestui ROAST?

Nu. Cristi Ciulea a venit cu ideea respectivă și am zis da. De ce nu?

Unde ți-a plăcut mai mult, pe scaun ascultând glumele sau în fața microfonului făcând glume la adresa colegilor tăi?

Măi, mi-a părut rău că nu am avut cea mai bună sonorizare. Sonorizarea era pusă înspre oameni și la mine ajungea sunetul mai greu. Dar oricum era greu pentru că eu i-am rugat pe oameni să nu îmi spună glumele înainte, pentru c știi că glumele au fost scrise înainte, ca să reacționez natural. Să fie o m**e naturală! A fost mai bine pe scaun pentru că mulți dintre ei sunt mai buni decât mine pentru că sunt profesioniști. Eu nu mă știu cu chestia asta și am încercat să leg câteva glume.

Dar ai făcut glume foarte bune.

Îți mulțumesc! Eram în dubii dacă să fac glume mai elevate sau din topor. Și tot jonglam între ele.

Oamenii (invitații) au fost destul de drăguți la adresa ta. Mă așteptam să fii luat puțin mai tare. 

Da, da. Și eu mă așteptam la asta, ca să fiu sincer. Am auzit de la câțiva la început că aveau puțină jenă față de mine, dar nu înțeleg de ce.

Acum că s-a terminat acest ROAST și invitații au fost indulgenți cu tine, spune-ne o picanterie despre tine.

Nu am făcut sex de trei ani. Ok, exagerez acum, de doi ani și jumătate.

Ha ha, ești amuzant. 

Îți mulțumesc, dar asta nu mă ajută să fac sex.

Care este defectul tău cel mai mare?

Nu am iubire față de mine. Nu mă iubesc. Pot iubi pe alții, dar nu mă pot iubi pe mine. Consider că nu sunt suficient de bun, dar devin prea spiritual și atunci îți spun altul. Sunt sado-maso. Când e o situație care nu îmi place, stau acolo. De exemplu, dacă e cineva care vrea să mă umilească, îmi place să stau acolo.

roast-mircea-bravo

Ce mesaj ai pentru colegii tai care au făcut acest ROAST posibil?

Le mulțumesc la fiecare în parte, îi pup, îi prind de fund și le mulțumesc că au venit aici să facă chestia asta pentru că e tare să facem asta. Nu cred în centralizarea a tot la București. Am făcut noi la Cluj ceva al nostru, ceva propriu. Cu personajele noastre, chestie care e comparabil cu e la București, cu oameni profi care fac sute de mii de euro din stand up.

Te așteptai ca publicul să fie mai puțin sau mai mult în această seară?

A fost ok, s-au vândut toate biletele.

Da, așa este. Dar care erau așteptările tale?

Eram foarte reticent din cauza faptului că acum doi ani am făcut un show de stand up și nu am reușit să vând toate biletele. Dar în doi ani am mai crescut și eu un pic ca personaj și, în plus, erau și băieții ăștia. Cristi mi-a spus că în prima seară am vândut 80 de bilete și atunci mi-am dat seama că va fi un show cu casa închisă.

Care e cea mai drăguță amintire pe care o ai alături de echipa ta?

Măi, noi la fiecare filmare râdem maxim. Și de fiecare când filmăm ne simțim bine. Îți dai seama dacă un clip e bun sau nu în funcție de cât de mult râzi la filmări. Și chiar savurez fiecare filmare.

Care e lucrul care te enervează cel mai tare, de îți vine să dai cu telefonul de pământ?

Probabil aveam ceva clar, dar acum nu mai știu. Cred că în momentul în care stagnez. Prefer să merg în jos sau să urc, dar nu să stagnez. De fiecare dată când rămân pe loc, fac ceva radical. Să mă duc o lună din țară, nu mai mănânc carne, să fac nu-știu-ce.

Și funcționează?

Da, îmi dau un reshuffle la creier. Amesteci puțin creier și apoi vezi. Îți place? Nu. Mai dai un reshuffle. Până când e ce trebuie!

Cui nu i-ai da like pe Facebook nici un ruptul capului?

Măi, eu cred foarte mult în iubire și chiar dacă mă gândesc la Dragnea zic „Dacă el ar fi în fața ta, l-ai putea lua în brațe și să-l iubești pentru tot ce face?” Cred că aș putea pentru că îl văd ca pe un challenge. Iar like-ul e un semn de iubire, un fel de a împrăștia iubirea. Cred că ar trebui să căutăm motive să dăm, nu să nu dăm.

Îți bate Viorica Dăncilă la ușă. Care e primul lucru pe care îl spui?

O invit la masă.

Mircea, ești definiția iubirii și a bunătății.

Nu, eu gândesc pragmatic și matematic. Dacă gândești așa, ai mult mai mult de câștigat. Eu am un exercițiu, în fiecare zi să accept la trei oameni care mă enervează orice fac. Dacă mă scuipi, eu am datoria să zic „ăsta probabil vrea să se sinucidă și de aia m-a scuipat. S-a descărcat și acum e ok”. Să le găsesc scuze pentru că contează ce cred eu și ce stare am. Și știi cum mi-am dat seama de chestia asta? Eram în trafic și tot am claxonat o mașină nervos și apoi am văzut că au cu handicap pe spate. Și atunci m-am calmat instant. Și dacă m-am calmat atunci, înseamnă că mă pot calma la orice. Și rar ai trei persoane care să te enerveze în aceeași zi. Și atunci te bucuri de o zi perfectă.

Ai un mesaj pentru cei care vor citi acest articol?

Self aware. Să fie conștienți de ei!

xoxo

4 Replies to “ROAST-ul lui Mircea Bravo la Comedy Cluj”

 1. Sery Andreea says: octombrie 14, 2018 at 8:43 pm

  Super🤗

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2018 at 12:28 am

   Mă bucur că-ți place! Pupici

 2. Bogdan Ghirău la Comedy Cluj - Madmoiselle Sarcastique says: ianuarie 29, 2019 at 4:56 pm

  […] preferat din cadrul Comedy Cluj e spre rușinea mea nu am ajuns la nici un film. Am mers numai la Roast-ul lui Mircea Bravo. Se […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*