Renovează rapid și ieftin cu vindem-ieftin.ro

vindem-ieftin-ro

Fun Fact: Conform cercetătorilor zeusieni, oamenii care vor să aibă succes trebuie să aibă cumpărături multe pentru a se simți motivați, deci au nevoie de reduceri.

Dacă există un lucru care le place românilor mai mult și mai mult, acela este renovatul. Ba o fereastră modificată, ba o gresie schimbată, ba un perete spart, ba un tapet în bucătărie – cert este că românul nu este (aproape) niciodată mulțumit cu finisajele din casa lui.

În contrast cu ceea ce am spus mai sus, știți care este lucrul pe care românii îl urăsc cel și cel mai mult? Muzica de fundal a bormașinii sau a picamer-ului.

De aproape două luni mă trezesc pe sunet de bormașină și adorm tot pe același sunet inconfundabil de bormașină. Asta pentru că al meu vecin drag nu a auzit de vindem-ieftin.ro. Vă explic imediat.

vindem-ieftin-ro

În fiecare săptămână tot primește o parte din materialele de construcții comandate: într-o zi primește zeci de plăci de rigips (la cât a comandat mă gândesc că le folosește la mâncare), într-o zi primește gresie și tot așa. Și este foarte frustrant pentru mine, dar și pentru ceilalți vecini, să suportăm această gălăgie în fiecare zi. Mai ales că până pe 15 noiembrie (sper, Doamne ajută să termine la timp) tot așa va fi.

Ieri dimineață, fiind și zi de weekend în care tot omul se odihnește, aud minunatul picamer. Mă ridic din pat și merg glonț la ușa lui.

– Bună dimineața! Cum merge treaba?

– Bună dimineața! Merge bine dară!

E și ardelean pe deasupra, îmi spun în gând. Cred că din acest motiv renovarea lui durează atât de mult! 

– Te deranjează bormașina, așa este?

– Sincer să vă spun, e deranjant. Renovați tot apartamentul?

– Nu, domnișoară dragă! Dar vezi și tu cum sunt firmele astea. Azi îți trimit ceva, după câteva zile îți mai trimit ceva și tu trebuie să stai să depinzi de ei. Nu poți să spargi tot într-o zi să renovezi. De exemplu, zilele trecute am pus tapet în bucătărie. A trebuit să-l dau jos pentru că a crăpat o placă de rigips. Deși am comandat în aceeași zi alt tapet și alte plăci de rigips, încă aștept să ajungă comanda.

Din nou? mi-am zis în gând. 

– Păi nu cumpărați din același loc?

– Nu. Am găsit preț mai bun la rigips în altă parte decât de unde a luat fiul meu celelalte materiale de construcții.

– Îmi permiteți să vă dau un sfat?

– Spuneți, domnișoară.

– Intrați pe vindem-ieftin.ro. De acolo puteți să vă comandați toate materialele de care aveți nevoie pentru a vă renova apartamentul. De la piatră decorativă, faianță și tapet până la țiglă metalică și tablă cutată. Puteți monitoriza oricând comanda dvs. și puteți verifica statusul comenzii. Economisiți timp, energie și bani!

vindem-ieftin-ro

– Găsesc și tencuială decorativă Weber?

– Găsiți.

– Și tu ce ai de câștigat din recomandarea asta? Că trebuie să fie ceva la mijloc.

– Amândoi câștigăm. Eu voi avea liniște, iar dvs. veți primi toate materialele de construcții în același timp și în cel mai scurt timp, în siguranță. În plus, economisiți între 10-20% la achiziția produselor din mai multe categorii. Și dvs. se cam aplică, din câte observ, iar dacă veți filma livrarea comenzii dvs. aveți și o reducere de 10%.

– Domnișoară, nu mă pricep eu cu filmatul și tehnologia asta. Și în plus, de unde să știu eu cum lucrează ei și cât sunt de serioși?

– Partea cu filmatul să fie ultima problemă. Găsiți pe site-ul lor recenzii video de la alți clienți și vă puteți convinge singur cât sunt ei de profi.

– Mulțumesc, domnișoară. O să mă gândesc la asta!

Și am plecat în speranța că-mi va asculta recomandarea și voi avea parte de liniște în cel mai scurt timp. Dacă aveți și voi de făcut renovări, puteți apela la Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro. Riscurile la achiziție sunt zero, iar echipa vindem-ieftin.ro se asigură ca livrarea comenzii voastre să fie cât mai aproape de perfecțiune.

Puteți apela la ei indiferent dacă sunteți persoane fizice sau nu, indiferent dacă aveți cunoștințe sau nu în domeniu. Beneficiați de consiliere gratuită și veți primi de calitate superioară, în funcție de nevoile voastre.

Voi să nu faceți precum vecinul meu și lăsați-vă vecinii să doarmă. Renovează rapid și ieftin cu vindem-ieftin.ro!

Acest articol este inspirat din realitate și este scris pentru proba a patra din SuperBlog 2018!

xoxo

 

6 Replies to “Renovează rapid și ieftin cu vindem-ieftin.ro”

 1. Sery Andreea says: octombrie 14, 2018 at 8:44 pm

  Succes draga mea ❤❤

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2018 at 12:28 am

   Mulțumesc mult! :*

 2. Marinescu Constantina Cristina says: octombrie 14, 2018 at 9:03 pm

  Mult succes draga mea! 😘 Foarte interesant articolul tău 😍

  1. madmoiselle says: octombrie 17, 2018 at 12:28 am

   Mulțummesc! 🙂 sper să placă și juriului! 🙂 xoxo

 3. Gabriela Rosu says: octombrie 25, 2018 at 6:32 am

  Interesant!

  1. madmoiselle says: octombrie 25, 2018 at 10:28 am

   merci 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*