Răsfăț cu mască de față organică Aesti

masca-fata-organica-aesti

Am primit acum ceva timp un colet de la Aesti cu multe produse faine. Printre ele, și o mască de față organică. Știam că și aceasta va fi neagră – precum toate produsele Aesti – dar eram foarte curioasă să o văd și să o testez.

mască-față-organică

Masca de față Aesti este naturală și conține turbă pură filtrată care se găsește doar în Europa de Nord și care are proprietatea de a curăța tenul în profunzime și de a-l lăsa catifelat și plăcut la atingere. Mai multe detalii despre turbă și despre produsele Aesti găsiți fix aici. 

Fiind un produs natural este potrivit pentru toate tipurile de ten (inclusiv pentru cel tendință acneică) și pentru toate categoriile de vârstă. Se aplică foarte ușor de piele și recomand folosirea unei pensule pentru aplicarea produsului pe față. Timpul de acționare al acestei măști este de 10 minute, însă eu o las pe ten până se usucă complet.

masca-fata-organica

De asemenea, masca de față organică Aesti nu conține sulfați, parabeni, alergeni, uleiuri minerale, parfumuri sintetice, silicon și alte minuni de acest gen. Timpul său de valabilitate este de aproximativ un an, masca pe care o am eu acum expiră în 12/2019. Mă așteptam să aibă un termen mai mic de valabilitate, dar nu mă plâng nici așa. Oricum, această mască de față se va termina în maxim 3 luni, deci it`s all good.

Chiar dacă e un produs natural, nu recomand să aplicați această mască mai des de 2 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime, e ok aplicarea ei 1-2 ori pe săptămână. Dacă o folosiți mai des, poate provoca iritații ale pielii sau poate avea efecte neplăcute, asta datorită faptului că are efect de curățare destul de puternic. Natural, natural, dar nu facem abuz, da?

Ce îmi place la masca de față organică Aesti:

 • curăță tenul în profunzime
 • elimină până la 90% din punctele negre
 • lasă tenul catifelat și luminos
 • previne îmbătrânirea pielii
 • vindecă tenul problematic
 • nu miroase urât
 • se aplică ușor
 • este un produs organic, vegan
 • are un ambalaj cool și super practic

Ce nu îmi place la masca de față organică Aesti:

 • se clătește foarte greu

Nu m-am grăbit cu acest articol tocmai pentru că voiam să îmi formez o părere corectă și să nu trag concluzii pripite. Recomand masca de față organică Aesti cu mare drag. Știu că existe multe măști de față eficiente pe piață, însă dacă doriți un produs natural, organic și eficient sau dacă sunteți în căutarea unei măști noi de față, Aesti e răspunsul!

xoxo

4 Replies to “Răsfăț cu mască de față organică Aesti”

 1. Valeria Chertes says: august 26, 2018 at 3:11 pm

  Eu am samponul de la ei, mirosul nu este minunat dar isi face treaba bine.

  1. madmoiselle says: august 27, 2018 at 10:49 am

   Da, au produse foarte eficiente. Si mie imi place samponul lor! :*

 2. Marinescu Constantina Cristina says: august 26, 2018 at 10:35 pm

  Mă bucur că îți este pe plac, eu nu am încercat-o până acum 😊

  1. madmoiselle says: august 27, 2018 at 10:50 am

   Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*