Puneți amprenta oriunde, oricând cu Colop

colop-romania

În ultima perioadă se pune tot mai mult accent pe inovație și tehnologizare, iar numărul de companii care investesc în device-uri smart sunt în continuă creștere. Te-ai gândit, însă, cum ar fi să-ți poți pune amprenta absolut oriunde și oricând?

Din fericire, acest lucru este posibil deoarece Colop a lansat de curând un dispozitiv inteligent și revoluționar care este foarte simplu de folosit. Cu ajutorul acestuia poți crea sau modifica propriile amprente la un app distanță.

e-mark-colop

Cum ar fi, însă, să ne punem și noi, utilizatorii, amprenta supra acestui device? Cum ar fi să folosim această ștampilă electronică dincolo de scopul pentru care a fost creată?

Bineînțeles, putem folosi e-mark-ul în multiple moduri, cum ar fi ștampilarea documentelor tipărite, marcarea datei și a orei sau am putea genera coduri de bare și QR coduri.

Nu știu cum v-ați folosi voi de acest e-mark, însă eu am o idee pe care aș dori să o împărtășesc cu voi. Sper să vă și placă și să o găsiți utilă.

e-mark-device-colop

Aș folosi noul e-mark Colop pentru a crea coduri de bare. Atenție, nu orice fel de coduri de bare, ci unele mai speciale. Mai exact, aș crea coduri de bare pentru persoane cu deficit de vedere sau pentru nevăzători. Știm că aceștia sunt deseori defavorizați, așadar m-am gândit să creez un loc special pentru ei.

Prima librărie pentru nevăzători

Sincer, nu am stat să caut pe Google dacă mai există undeva pe planeta aceasta o librărie special dedicată persoanelor care nu pot vedea. În speranța că nu există și că am avut eu această idee interesantă, mi-ar plăcea să creez un loc comfy și relaxant pentru ei. Un fel de Cărturești al nevăzătorilor.

Un loc special unde ei pot citi absolut orice carte ar dori în timp ce ascultă pe fundal muzică jazz. Un loc unde aceștia pot lua o carte random de pe raft, iar cu ajutorul acestor coduri de bare speciale ar identifica titlul și autorul. Aș crea secțiuni de cărți pe categorii, de la beletristică, SF, memorii și bibliografii și până la literatură comtemporană și cărți de specialitate. Bineînțeles, categoriile de cărți vor avea și ele etichete speciale pentru a putea fi identificate mai ușor.

Poate părea greu de implementat și poate aș avea nevoie de un buget mare pentru acest proiect, însă cred că este realizabil. Știți cum e vorba aceea, dream until your dreams come true? Ei bine, tehnologie avansată am datorită device-ului inovativ creat de Colop, mai am nevoie de oameni care să rezoneze cu ideea mea.

Mai mult decât atât, am posibilitatea de a ajuta alți oameni și de a-mi pune amprenta asupra societății noastre pornind de la un e-mark.

Tu cum ai folosi acest device într-un mod creativ? Also, crezi în ideea mea?

Articol scris pentru proba 10 din SuperBlog 2019!

8 Replies to “Puneți amprenta oriunde, oricând cu Colop”

 1. Maria Maria says: octombrie 25, 2019 at 7:42 pm

  O idee genială si persoanele nevazatoare au nevoie de o librărie special pt ei,foarte bine te-ai gandit felicitări pt acest articol ♥️😘

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: octombrie 26, 2019 at 4:41 pm

   sincer e prima daca când aud si citesc despre un asemenea device 🙂 dar din ce am citit este ceva super inovator si buna ideea cu „Carturestiul pt nevăzători” 👏👍

 2. Valeria Chertes says: octombrie 25, 2019 at 8:45 pm

  Un articol drăguț,îți doresc succes!

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: octombrie 25, 2019 at 10:33 pm

  Un articol foarte interesant si util! Chiar este nevoie de un asa dispozitiv mai ales pentru nevazatori!felicitări draga mea si mult succes!

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: octombrie 26, 2019 at 4:42 pm

  sincer e prima daca când aud si citesc despre un asemenea device 🙂 dar din ce am citit este ceva super inovator si buna ideea cu „Carturestiul pt nevăzători” 👏👍

  1. madmoiselle says: octombrie 27, 2019 at 11:03 pm

   Mulțumesc! 🙂

 5. Iuliana says: noiembrie 4, 2019 at 8:59 pm

  Mi-a placut ideea. Big like!

  1. madmoiselle says: noiembrie 6, 2019 at 10:13 pm

   Păcat că nu a rezonat și juriul cu această idee. 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*