Provocarea toamnei: competiția SuperBlog

superblog

Provocarea toamnei este, fără doar și poate, competiția SuperBlog.

Dacă mă urmărești de mai mult timp, știi despre ce e vorba. Dacă ești mai nou, nu e nici o problemă căci voi explica pe scurt care e treaba cu această competiție.

SuperBlog este o competiție de blogging creativ. Deci, ca să poți participa trebuie să ai un blog. Aceasta este regula numărul 1! Apoi trebuie să iei în calcul faptul că vei primi probe, cu un brief (pe care îl vei înțelege mai mult sau mai puțin), vei avea deadline și vei primi note. Restul sunt detalii!

superblog

Nu o să zic că este ușor să participi la SuperBlog. Nu zic că este nici imposibil. Contează foarte mult de tine, cum te raportezi la proba respectivă și cât de mult te dedici competiției. Ediția ce tocmai a trecut am câștigat câteva premii și vrei să-ți spun ceva? Indiferent ce răspunzi, tot îți spun. 🙂 Am câștigat la articolele la care m-am stresat cel mai puțin și le-am scris într-o oră.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să te gândești cum vei aborda proba respectivă, nu spun nici că trebuie să fii superficial. Ceea ce vreau să transmit e să scrii așa cum îți dictează inimioara la momentul respectiv! Nu scrie mai pompos decât scrii de obicei, nu îți schmba stilul. Fii tu, scrie natural!

Ca să participi, e necesar să citești regulamentul pentru că mai sunt mici chestiuțe pe care trebuie să le știi. Apoi trebuie să scrii un articol prin care anunți omuleții care te citesc că participi la competiția SuperBlog! Următorul pas este să completezi formularul de înscriere și să aștepți cuminte data de 1 octombrie când începe nebunia. Nu te speria, e o nebunie frumoasă!

superblog

Ediția aceasta va fi una specială, căci SuperBlog împlinește 10 anișori! La mulți ani, SuperBlog și la cât mai multe ediții awesome!

Iată câteva dintre motivele pentru care particip eu la competiția SuperBlog:

 • cunosc oameni și talentați. Multe prietenii virtuale și nu numai am legat prin intermediul acestei competiții și nu-s singura.
 • îmi testez limitele. Serios, nu credeam vreodată că voi reuși să scriu despre certificate energetice. Și nu numai că am scris, dar am și câștigat un premiu cu articolul de la această probă.
 • câștig premii. Sper și în această ediție, haha!
 • învăț lucruri noi. Voi mai da din casă un secret. În cadrul competiției SuperBlog am învățat să scriu advertoriale.
 • descopăr brand-uri noi. Și brand-urile mă cunosc pe mine. De multe ori am primit oferte de colaborare de la brand-uri care m-au descoperit prin competiția SuperBlog.

Mai sunt și alte motive, dar mă opresc aici. Te las să descoperi chiar tu alte aspecte ale competiției.

Aștept să te înscrii!

xoxo

 

 

7 Replies to “Provocarea toamnei: competiția SuperBlog”

 1. Valeria Chertes says: septembrie 9, 2018 at 5:24 pm

  Îți doresc succes!

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 11:00 pm

   Mulțumesc mult!

 2. Sery Andreea says: septembrie 9, 2018 at 8:56 pm

  Succes❤😘

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 10:59 pm

   Merci frumos :*

  1. madmoiselle says: septembrie 9, 2018 at 10:58 pm

   Mulțumesc mult! pupici

 3. Albert Budica says: septembrie 30, 2018 at 8:31 pm

  Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Alina!
  Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*