Protecție solară și Black Friday pe Notino

avene-crema-protectie-solara

Astăzi a început Summer Black Friday pe Notino! Acest lucru înseamnă o reducere de 20% la brandurile selectate din mai multe categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, make-up, îngrijirea părului și produse cosmetice electrice.  Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să folosești codul notino în coșul de cumpărături. Atenție, această ofertă este valabilă între 13-19 iulie și nu se aplică la produsele deja reduse sau la lichidări de stoc.

Iar pentru că e vară și vrem cu toții să profităm de aceste zile însorite, vreau să aduc în atenția voastră un must have al sezonului: protecția solară. Indiferent că alegi o vacanță exotică, o zi de relaxare la o piscină mai retrasă sau un picnic în natură, este musai să îți protejezi pielea. Oh, vreți să vă spun un mic secret? Cea mai bună cremă antirid este crema de protecție solară. Your welcome! 🙂

avene

Așadar, un brand care mi-a atras atenția din punct de vedere al ingredientelor, dar și al gradului ridicat de protecție este Avene.

Avene Cleanance SPF50 este cea mai nouă achiziție pe care am făcut-o. Este potrivită pentru tenul mixt sau gras, cu tendință acneică. Este printre puținele creme de protecție solară ce se găsește pe la noi, fără alcool, care conține cel mai nou complex de filtre solare (chimice+minerale) – Tinosorb, foarte stabil, cu protecție pentru tot spectrul de raze UV. De asemenea, este crema cu cea mai mică probabilitate de iritare a tenului. Are parfum în compoziție, însă vorbim de o cantitate destul de mică. Nu lasă urme albe pe ten, nici peliculă uleioasă și intră rapid în piele.

protectie-solara-avene

Pentru o extra hidratare și un boost de prospețime în sezonul cald, folosesc apa termală Avene pe care efectiv o iubesc. Acest produs poate fi utilizat zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, indiferent de tipul de ten pe care îl aveți. Also, apa termală nu ar trebui să lipsească niciunei femei din rutina zilnică.

Și acum, spuneți-mi: cum vă protejați voi de soare?

One Reply to “Protecție solară și Black Friday pe Notino”

  1. Dana says: august 20, 2020 at 2:39 pm

    Este o crema de nota 10 😉

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*