Produse de igienă personală pentru el și ea

deodorante-notino

V-am vorbit despre produse de igienă personală pe Instagram și în clipurile cu empties de pe Youtube, dar niciodată aici. E timpul, deci, să punem la punct și acest aspect.

Nu știu cum e la voi, dar în această perioadă am impresia că mi termină mult mai repede produsele de igienă personală. Și nu mă refer aici doar la săpunul lichid și gelul dezinfectant, ci și la deodorante, creme de mâini, geluri de duș, servețele de curățare, etc.

produse-de-igienă-personală

Și că tot suntem la acest capitol, doresc să vă anunț că cei de la Notino au creat o pagină dedicată produselor de igienă denumită drogherie, unde, pe lângă o gamă variată de produse de igienă personală găsiți și produse pentru igiena locuinței, pentru mașina de spălat vase sau pentru spălarea rufelor.

Produse de igienă personală pentru el și ea

deodorant-dove

Un produs pe care îl iubesc la infinit și de care nu mă despart niciodată este deodorantul de la Dove. Pentru mine este cel mai bun și eficient deodorant și mereu îmi iau unul de rezervă. Atât eu, cât și iubitul meu suntem fideli acestor deodorante Dove tip spray și pe bună dreptate. Oferă protecție și prospețime de lungă durată.

deodorante-nivea-el-ea

Acum am mai descoperit un deodorant de la Nivea care, pe lângă un ambalaj foarte drăguț, are un parfum delicat și fresh. De asemenea, nu conține săruri de aluminiu și nici nu lasă pete pe haine. Love it!

deodorant-nivea-pure-fresh

Un alt produs de igienă personală de care nu mă despart este gelul pentru igienă intimă. Acesta de la Nivea este unul dintre preferatele mele. L-am descoperit destul de recent și îl recumpăr de fiecare dată. Are un parfum foarte plăcut, fresh, dar acesta nu persistă foarte mult după spălare și nici nu afectează ph-ul zonei intime. Curăță blând, eficient și oferă confortul de care am nevoie pentru o zi întreagă.

Iar pentru că ori de câte ori intru pe site-ul prietenilor mei de la Notino dau un search și la categoria parfumuri, mi-am pus e wishlist un parfum nou drăguț tare. Carolina Herrera Bad Boy. Mai toate parfumurile Carolina Herrera au un design absolut genial, iar acest parfum nu se abate de la regulă. O să-l iau cadou pentru iubitul meu, dar numai pentru a mă răsfăța și eu cu aceste note de tonka și grapefruit.

Care sunt produsele de igienă personală preferate?

One Reply to “Produse de igienă personală pentru el și ea”

  1. Monica says: aprilie 22, 2020 at 4:00 am

    Multumesc mult pentru recomandari!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*