Prima dată la Bloggers Lan Party

bloggers-lan-party

Mâine voi merge pentru prima dată la Bloggers Lan Party!

Ce este Bloggers Lan Party?

Ei bine, este un eveniment dedicat bloggerilor, vloggerilor și oamenilor din online pasionat de gamimg. Nu trebuie să fii un gamer înrăit pentru a putea participa la eveniment, însă e necesar să ai un „mic apetit pentru gamimg”, dacă ar fi să citez organizatorii evenimentului.

Bloggers Lan Party a ajuns la cea de a 19-a ediție și va avea loc în cadrul festivalului de muzică Untold. Se anunță a fi o ediție specială, cu multe console playstation 4, pc-uri, boardgames, turnee și multe premii pentru participanți.

Ceea ce este foarte cool la această ediție este faptul că BLP va oferi sprijin foto-video bloggerilor și vloggerilor vor participa la eveniment. Conținutul foto-video de la #UBLPXIX este semnat de către Canon. Mulțumesc de pe acum, Canon,pentru pozele minunate pe care le voi avea de la acest eveniment.

Acum puteți vedea din titlu, pentru mine este prima dată când particip la BLP. Am mai avut intenția de a participa la una dintre edițiile care a avut loc la București, dar astrele nu s-au aliniat atunci în favoarea mea. Am auzit numai lucruri faine de la bloggerii participanți și abia aștept să iau parte la acest fenomen. „WOW, a fost cel mai fain eveniment la care am participant până acum”  este feedback-ul general de la participanții BLP.

Încă nu m-am hotărât la ce turnee voi participa, însă mă tentează mult să joc Tetris. Exact, jocul acela antic pe care l-am iubit cu toții! Ceea ce știu sigur e că nu voi participa la FIFA sau alte jocuri cu „pac-pac” și „boom-boom”.

Sunt super entuziasmată de această ediție Bloggers Lan Party. Abia aștept să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în colțul vesel al gamerilor.

Dacă te-ai înscris și tu la această ediție Bloggers Lan Party, dă-mi de știre. Hai să ne distrăm împreună!

xoxo

3 Replies to “Prima dată la Bloggers Lan Party”

  1. Valeria Chertes says: august 1, 2018 at 8:38 pm

    Distractie placuta Alina!

    1. madmoiselle says: august 1, 2018 at 10:03 pm

      Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*