Povestea unui city break romantic Christian Tour

city-break-praga

Fun Fact: Conform cercetătorilor zeusieni, oamenii care călătoresc trăiesc mai mult și sunt mult mai fericiți!

Dacă vrei să călătorești mai mult și ieftin, un city break Christian Tour poate fi soluția ideală!

logo-christian-tour

Dacă ai ajuns pe blogul meu, atunci cred că ai observat deja că sunt o persoană sarcastică. Zăpăcită, dar sarcastică. Și aici intervine partea interesantă: eu nu prea le am cu romantismul! Ultima oară când am vrut să fac o surpriză iubitului meu, neuronii mei mi-au trimis următorul mesaj ”Error 404”.

Dar cum perseverența e mama învățăturii (așa citisem pe undeva), am decis să mai acord o șansă acestei părți ale mele neexploatate îndeajuns. Aveam deja un an de relație când am decis să-l surprind pe iubitul meu cu un city break în Praga.

Voiam să-i pregătesc o vacanță pe care să nu o uite curând (sau niciodată), genul acela de vacanță pe care să o povestești copiilor, nepoților și strănepoților! Dar ceea ce s-a întâmplat în Praga a fost extrem de frumos, dar nu romantic.

Și acum să vă explic de ce nu a fost romantic. Am nimerit într-o perioadă când era frig. Știți momentele acelea din filme când e frig afară, dar atmosfera e super romantică? Ei bine, nu a fost deloc romantic să te ții de mână având mâinile înghețate sau să-ți curgă nasul de la frig. Tot din cauza vremii nefavorabile nu ne-am putut bucura nici de cina romantică în doi în centrul istoric din Praga.

city-break-praga

Acel city break nu a fost neapărat fail, dar nu a fost ceea ce am sperat eu să fie, astfel că anul acesta am decis să ofer un city break în Praga pentru doi prieteni dragi mie. Ea o romantică incurabilă, el fix opusul. Cu toate acestea, se iubesc mult și le place și mai mult să călătorească. Au rămas cu gândul la Praga încă de când le-a povestit despre experiența noastră „romantică” și, ori de câte ori mă întâlneam cu ei, discuția se termina la fel. „Vom merge curând în Praga!”

Prietenă bună și devotată cum sunt, m-am gândit să le ofer cadou un city break romantic. Am decis să-i cazez la hotelul Relax Inn – recomandare din lista de hoteluri Christian Tour. La acest hotel am fost și noi cazați și ne-a plăcut mult. Deși nu este un hotel foarte mare și extravagant, are piscină interioară. How cool is that? După o zi de vizitat centrul vechi, muzee și alte obiective turistice, nu îți dorești decât puțină relaxare. Iar piscina aceasta interioară nu numai că îți oferă un moment de relaxare, dar este și un moment romantic alături de iubitul tău. Bineînțeles că noi am fost prea leneși să mergem la piscină.

Le-am făcut o listă cu locurile unde trebuie să ajungă, asta dacă nu vor să regrete mai târziu. Și am început cu Primăria. Mai exact, turnul primăriei de unde se poate vedea toată Praga. Atât de frumos și de romantic! Parcă îi și văd acolo sus. Ea leșinând de bucurie și emoție, el trăgându-și sufletul. Ea dorindu-și un milion de poze la înălțime, el amețind deoarece are acrofobie (frica de înălțime).

Choco Cafe este prima pauză de dulce din Praga. Fiind cunoscută ca și cea mai cunoscută ciocolaterie din Praga. Au până la 40 de feluri de ciocolată. Yuuummy! Drept răsplată pentru munca pe care o depun ca ei să aibă un city break în Praga perfect, ei trebuie să-mi aducă cel puțin trei sortimente de ciocolată. Oare-s prea egoistă? 🙂

city-break-praga

Castelul Praga și, implicit, Grădina Regală este un must see dacă ești în Praga. Și pe deasupra, este și romantic. Încă din timpurile baroce Grădina Regală a fost recunoscută pentru romantismul de care a dat dovadă. Peisajul din interiorul Grădinii Regale este formidabil, perfect. Mii de plante exotice, clădiri cu influențe gotice, fântâni arteziene cântătoare, iarbă tunsă milimetric, copaci de-o simetrie ieșită din comun și alte minunății – romantism în formă pură.

O zi întreagă le este suficient pentru aceste trei obiective turistice. Le las și puțin timp mort, în care să descopere ei alte părți ale minunatei Praga.

Pentru că acest city break trebuie să fie unul romantic, a doua zi mi-am propus să-i duc departe de turiști. Să se bucure de părțile mai puțin aglomerate ale fostei capitale culturale europene. Wine Bistrot este locul ideal pentru asta. Un bistrot aflat în mijlocul unei podgorii. Pe lângă faptul că este o experiență unică, nu este nici foarte aglomerat. Iar cei doi iubiți se pot bucura în liniște unul de altul…și de un pahar de vin. Sau mai multe.

Novy Svet este o străduță din Praga ascunsă de ochii curioși ai turiștilor. Pe cât de ascunsă, pe atât de interesantă. Ușile caselor de pe această stradă sunt de-o frumusețe aparte, este imposibil să nu rămâi plăcut surprins și să nu le admiri.

Aproape că-mi vine să merg și eu cu ei în acest city break în Praga. Acum, când stau și mă gândesc cum l-am organizat pe al meu, îmi vine să mă dau cu capul de perete! Deh, știam eu atunci de oferte city break Christian Tour?

Acest articol este scris pentru proba a doua din competiția SuperBlog 2018!

xoxo

 

 

 

 

One Reply to “Povestea unui city break romantic Christian Tour”

  1. Marinescu Constantina Cristina says: octombrie 9, 2018 at 11:59 pm

    Doamne cât de frumos ai scris 😘mult succes ❤️

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*