Pisică model. Am decis să-mi ajut sclava

pisică

A trecut ceva timp de când nu ați mai auzit de mine. Ce să vedeți, am avut treabă! Vă spuneam în episodul trecut că stăpâna mea își dorește un 2019 plin și plin de adrenalină! Păi, ce pisică aș fi eu, dacă nu i-aș da o mână de ajutor? Mă rog, o lăbuță delicată și grațioasă de ajutor!

Prima dată am vrut să o ajut să pregătească cina. Sclava înșirase pe masă câteva boluri pline cu tot felul de buruieni și o pulpă gigantică de rață. Cică văzuse ea o rețetă nouă pe Preafericitul Internet și i s-a făcut poftă! Păi și mie mi s-a făcut poftă de rața aia. Se pune? Până să decid dacă mănânc sau cu rățușca de pe farfurie, trebuie să inspectez zona. Să miros cu nasul meu fin toate ingredientele și, abia apoi, să dau verdictul. Dar cum să ajung eu pe masă, tocmai de pe colțar? Măsor din ochi distanța și mă încurajez că e floare la ureche.

pisică

Mă pregătesc pentru un salt atletic, cum numai eu știu să fac. Îmi iau avânt, nu prea mare ca să nu ajung în dormitor, fac un triplu șurub și, când să aterizez pe masa din bucătărie, apare un obiect neidentificat în raza mea vizuală. Întorc capul și observ o albină care se rotea ca într-un giratoriu în jurul vazei de flori. Cred că eram prea fascinată de turul albinei, căci am ratat aterizarea. Abia am reușit să mă prind cu ghiarele mele de fața de masă, înainte să fac cunoștință cu podeaua. Mă rog, gresia din bucătărie. După două secunde am făcut cunoștință și cu pulpa de rață și toate buruienile sclavei. Cu tot cu boluri!

M-am ridicat rapid dintre bolurile făcute piese de puzzle împrăștiate pe toată podeaua bucătăriei. Nici nu se punea problema să mă apuc să strâng totul, că doar nu-s proastă. Și, cum stăteam eu așa încercând să găsesc o soluție pentru haosul creat, îmi aduc aminte de pulpa de rață. O adulmec, o întorc pe o parte, apoi pe cealaltă, o mai miros o dată și plec. Era bună, dar eu nu mănânc de pe jos ca toate celelalte pisici muritoare de rând.

pisică-poveste

Așa că, mă duc în dormitor, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și aștept să se întoarcă sclava. Nu știu unde a dispărut, dar nici nu prea-mi pasă. Am obosit deja și trebuie să trag un pui de somn. Meooowwww! Cu plăcere, sclavo, pentru că ți-am dat treabă. Să nu crezi că am uitat rezoluția ta pentru un an plin. Pentru azi e suficient cât te-am ajutat, mai vedem mâine ce se ivește!

Sunt pe aici surate care îmi pot da idei despre cum aș putea să-mi ajut sclava? Dau un baton Whiskas la schimb. Pe cuvântul meu de pisică!

Sursă foto: preaiubita mea Diana Wi

8 Replies to “Pisică model. Am decis să-mi ajut sclava”

 1. Natalia C. says: aprilie 21, 2019 at 10:37 pm

  😂😂 Cu un ochi rad și cu unul plâng. (spuse o sclava de Oscar nazdravan)

  1. madmoiselle says: aprilie 21, 2019 at 10:51 pm

   Aș vrea să-ți spun că te înțeleg perfect, dar nu pot. Nu am pisică în dotare! 😀

 2. Valeria Chertes says: aprilie 22, 2019 at 12:30 am

  Doamne cat este de drăguță.

 3. Marinescu Constantina Cristina says: aprilie 22, 2019 at 7:57 am

  Foarte frumos articolul tău, îmi aduce aminte de pisicuța mea, care era la fel de obraznică ca cea din articolul tău!

 4. Roman Nicoleta Ana Maria says: aprilie 22, 2019 at 10:11 am

  Din pacate nu am o pisica,dar imi doresc una,cand voi termina casa o sa ne luam o pisica,fetita isi doreste o pisica,dar acum nu avem spatiu pentru ea!Foarte frumoasa pisica❤

 5. Trandafir Mihaela Anabela says: aprilie 22, 2019 at 12:15 pm

  haahaaa :)) bun…viata de pisica ce sa zic…eu la curte fac ce vor..deci nu in casa…doar ca se intampla si pe afara sa sara pe.masa daca se uita cate ceva 🙂

 6. Diana says: aprilie 22, 2019 at 12:31 pm

  Hahaha Alina esti mortala! Daaa, cam asa e o zi normala a unui stapan (sclav) de pisica energica.
  Astept cu nerabdare alt articol de genul 😀

  1. madmoiselle says: aprilie 22, 2019 at 4:37 pm

   Vor mai urma! Dar asta înseamnă să mă mai aprovizionezi cu poze! :)) :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*