Pantaloni cu talie înaltă – OOTD

pantaloni-talie-inalta-ootd

Se mai poartă pantalonii cu talie înaltă? Ăăăăăă, da?! Iar pantalonii cu talie înaltă sunt preferații mei!

Nu cred că poți da greș vreodată cu o astfel de pereche de pantaloni – sunt foarte stylish și consider că nu ar trebui să lipsească din garderoba nici unei fashioniste.

Sunt o mulțime de metode prin care poți purta o pereche de pantaloni cu talie înaltă, iar eu astăzi vă prezint doar una dintre acestea. Indiferent de materialul acestora, îmi place să-i accesorizez cu o pereche de stiletto. Iar pentru acești pantaloni cu talie înaltă de la Roh Boutique am ales o pereche de pantofi stiletto colorați.

Ținuta pe care am compus-o de această dată este destul de basic, dar de efect. În plus, este foarte comodă, astfel că m-am simțit bine în această ținută toată ziua.

Pantalonii cu talie înaltă nu numai că îți maschează eventualele imperfecțiuni, dar te fac să pari mai înaltă. Dacă mai porți și o pereche de pantofi cu toc, atunci efectul este mult mai vizibil! Se spune că pantalonii cu talie înaltă se poartă cu o bluză/cămașă albă. E adevărat, este un contrast plăcut, dar nu e o regulă! Eu am ales o bluză albă deoarece pata de culoare o reprezenta perechea de pantofi.

Îmi place mult perechea de pantaloni pe care mi i-am ales din magazinul online Roh Boutique. În secțiunea pantaloni veți observa mai multe modele de pantaloni cu talie înaltă și mi-a fost destul de greu să decid ce să pun în coșul de cumpărături.

Pantalonii pe care mi i-am ales sunt simpli, dar frumoși. Îmi place acest negru intens în contrast cu cele două dungi albe aplicate pe lateral. Mi-am ales mărimea M și îmi sunt puțin lărguți în zona șoldurilor, iar după o vizită la un croitor se rezolvă și acest aspect. Nu știu exact materialul din care sun confecționați însă sunt foarte ușori și subțiri și se așează foarte frumos pe corp. Mă bucur că nu se electrizează și nu se scămoșează. Ba mai mult, nici nu se șifonează foarte ușor.

Ceea ce îmi mai place la ei este faptul că sunt versatili și poți alcătui mai multe outfit-uri cu ei. De exemplu, varianta din clipul prezentat este potrivită pentru o zi la birou sau poate chiar un date. Însă te poți juca cu texturi, culori și forme. Pot fi la fel de bine purtați și la festivaluri (că tot a început sezonul lor) cu un crop top sau un body simplu și o pereche de teniși. Sau, dacă ești mai îndrăzneață, poți opta chiar și pentru o bustieră și un sacou.

Am mai pus ochii pe câteva perechi de pantaloni de pe site-ul lor, tot cu talie înaltă. Îmi așa de mult, încât nu mă pot abține!

Și să vă mai spun ceva? Au și reduceri la multe produse în această perioadă!

xoxo

4 Replies to “Pantaloni cu talie înaltă – OOTD”

 1. Valeria Chertes says: iunie 25, 2018 at 1:52 pm

  Imi plac foarte mult pantalonii cu talie inalta sunt preferatii mei.

  1. madmoiselle says: iunie 26, 2018 at 3:22 pm

   Ma bucur, hi hi! 😀

 2. elly sophy says: iunie 25, 2018 at 3:32 pm

  Imi plac pantalonii cu talie inalta, iti sta bine cu ei!

  1. madmoiselle says: iunie 26, 2018 at 3:21 pm

   Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*