Omul doarme un sfert din viață, așa că de ce să nu dormim comod?

pijama-ladyline-dama

Conform cercetătorilor britanici, omul doarme un sfert din viață. Bine,eu consider că s-au cam grăbit cu rezultatele, astfel și-ar fi dat seama că rezultatul ideal era „omul doarme un sfert de viață, dar Madmoiselle ar putea dormi lejer cam o jumătate din ea”.

Dacă aș fi participa la Olimpiada Internațională de Somn, aș lua locul întâi. Și asta fără să mă chinui prea mult. Asta e, iubesc somnul, iar el mă iubește pe mine. Ok, recunosc, mai avem și momente în care suntem certați pentru că pierd nopțile pe la festivaluri, lucrând sau vizionând seriale, dar hei, cine a zis că-s perfectă?

pijamale-ladyline

Dacă tot stimabilii domni britanici au decis că omul doarme un sfert din viață, atunci de ce să nu dormim comod? Și nu mă refer aici la saltea pentru că am intra într-o altă dispută din cauza milioanelor de variante. Există saltea cu memorie, cu arcuri, fără arcuri, cu latex, cu arcuri împachetate, care te leagănă, care îți spun povești și-ți dă să bei un pahar de lapte seara, care fac cartofi prăjiți, dar nu pun la spălat haine, etc, etc.

Pijamale cosy pentru un somn odihnitor

Un alt factor care garantează un somn odihnitor sunt pijamalele. Bineînțeles, și aici sunt zeci de modele și poate îți e greu să alegi, dar parte bună e că poți face cu schimbul. Azi porți pijamale cu un mesaj haios, mâine pijamale cu pantaloni scurți, poimâine pijamale din satin și tot așa până te plictisești.

pijamale-dama

Ceea ce e foarte important atunci când îți alegi pijamalele e materialul. Cu cât mai mult bumbac, cu atât mai bine. Nu numai pentru că e plăcut la atingere și se păstrează mult mai bine, dar e mult mai sănătos și pentru piele.

LadyLine – pijamale de calitate superioară

LadyLine e unul dintre magazinele online preferate atunci când vine vorba de achiziționarea unor pijamale de calitate. Aici găsești o mulțime de modele tare cute și instagramabile care îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

pijamale-toamna

Eu mi-am ales un model cu un mesaj inscripționat care mă definește în totalitate, „this girl loves to sleep”. Nu numai că dorm în ele, dar îmi place și să lenevesc prin casă îmbrăcată tot cu ele. Puteți ghici cu ce sunt îmbrăcată acum, în timp ce scriu acest articol? Exact, tot cu aceste pijamale.

Nu puteam să închei comanda de pe LadyLine fără o mască de ochi, sunt leșinată după ele. Mă ajută să adorm mai repede și să am un somn muuuult mai odihnitor. Ultimul item pe care l-am pus în coșul virtual a fost o pereche de papuci de casă. Super pufoși și călduroși!

papuci-casă-dama

Pentru că nu pot purta veșnic aceeași pereche de pijamale, intenționez să-mi mai cumpăr vreo două modele de pe LadyLine.

Voi ce fel de pijamale preferați?

One Reply to “Omul doarme un sfert din viață, așa că de ce să nu dormim comod?”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: noiembrie 8, 2019 at 9:38 am

    adoor pojamalele pufoase💕chiar tre sa. mi recumpar, ca mi. au ramas mici😅 si. mi place sa dorm in pijamale lalai si fine, nums genul nud cand dorm ca simt ma ma ia frigul. am sa arunc un ochi pe site.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*