O nuntă perfect imperfectă la Royal Boutique Hotel

nunta-royal

Fun Fact: Conform cercetătorilor zeusieni, căsătoria este ca râia, însă mai bine să ai râie și simți că trăiești. În acest fel, fugi de monotonie.

Stau și mă uit la ei. Sunt superbi. Un cuplu cum mai puțin îți este dat să vezi. Tandrețe în gesturi și priviri, dragoste cu căruța, respect cât încape. Totul era perfect organizat. În momentul în care au ieșit de la cununia civilă porumbeii s-au sincronizat perfect, orezul a fost aruncat nici prea sus, nici prea jos, nici prea repede, nici prea încet. Ce să mai, perfecțiune maximă! Buchetul era și el de o superbitate de neegalat, rochia era de vis, de bijuterii nici nu mai e cazul să pomenesc. Nici mirele nu era mai prejos, era ca scos din cutie. Locația pentru nuntă, Royal Boutique Hotel Poiana Brașov – un salon de nunți din Brașov, se potrivea perfect cu petrecerea lor, aranjamentele erau îndrăznețe, dar frumoase – ce să mai, aproape că îmi dădu o lacrimă la câtă perfecțiune putea exista într-un singur loc.

Asta până când mireasa a început să facă cunoștință cu câțiva invitați. Invitați care îi erau, de fapt, rude. Rude pe care ar fi trebuit să le cunoască. În acel moment, am realizat că acea nuntă putea fi oricum, numai nu perfectă.

nunta-royal

Continuam să mă uit la ei. Și am început să observ minusurile. Lucrurile pe care le credeam perfecte, însă, în realitate, erau rigide. Precum zâmbetul ei care, la un moment dat, era acolo doar pentru că trebuia să pară perfectă. Să iasă pozele frumos. Să vadă nuntașii că e fericită. Precum mâna ei care devenise puțin rigidă și la care avea început de febră musculară pentru că trebuia să ciocnească cu fiecare om în parte, la fiecare cinci secunde.

Și atunci, fix în acel moment, mi-am scos telefonul și am început să-mi notez în jurnalul digital.

Dragă Jurnalule,

Iar mă aflu la o nuntă de duzină. O nuntă cu oameni stresați că nu le stă bine costumul pe ei, că îi strâng pantofii și nu pot dansa Brașoveanca, că li s-a stricat cocul perfect îmbibat cu fixativ și că socrul mic s-a îmbătat și o ia pe arătură grav. O nuntă de la care toată lumea așteaptă tortul ca să plece acasă, de zici că i-a forțat cineva să vină și i-a legat de scaun cu o sfoară invizibilă.

Dragă Jurnalule, eu nu îmi doresc o asemenea nuntă. Nu-mi doresc ca în cea mai importantă zi din viața mea să am alături de mine oameni necunoscuți, cu care nu am nimic în comun. Oameni care vin să comenteze că mireasa nu a făcut x lucru, că mirele s-a uitat nu-știu-cum la y invitat, că aperitivul nu a fost suficient și că tortul nu a fost așa cum și-au dorit invitații.

Îmi doresc o nuntă cu oameni care îmi sunt dragi și cu care să îmi creez una dintre cele mai drăguțe și memorabile amintiri. Fără restricții, fără să le impun cum să se îmbrace, ce să facă și ce să spună. Fiecare să se simtă bine, în largul lui.

royal

De la această nuntă aș păstra, totuși, locația. E frumoasă, specială. Ce e mai frumos decât să vii la o nuntă și apoi să rămâi încă o zi sau două munte pentru că, oricum, ai cazare în Poiana Brașov? Iar, după ceremonie, oamenii să aibă posibilitatea să meargă în camere să se schimbe pentru a putea petrece cât mai confortabil posibil?

Îmi doresc o nuntă elegantă, dar cozy. O nuntă atipică, fără artificii și momente speechless, dar frumoasă și plină de farmec și momente funny. O nuntă imperfectă, dar perfectă prin imperfecțiunea ei.

O nuntă pe care să mi-o organizez eu, de la început până la final, fără să apelez la firme de organizare de evenimente. O nuntă pe care să mi-o asum și pe care să o trăiesc din plin alături de invitații mei dragi.  Iar Royal Boutique Hotel Poiana Brașov este un salon de nunți din Brașov unde îmi pot îndeplini acest vis pentru că:

  • persoanele care vin cu copilași pot să se relaxeze afară, în spațiul dedicat lor. Nu trebuie să fie crispați că cei mici nu mai răbdare să stea exemplar la masă și se joacă cu paharele/tacâmurile/ mâncarea, etc.
  • mă căsătoresc alături de cel mai iubit om de pe pământ în mijlocul naturii și am o superbitate de peisaj în fața ochilor.
  • mă folosesc de restaurant doar pentru a servi mâncare, când simțim că ne lasă bateriile
  • după ce nunta se termină, nuntașii pot rămâne la hotel să se bucure de peisaj și de facilitățile hotelului.

Dragul meu Jurnal, o nuntă perfectă este o nuntă relaxată și relaxantă. O nuntă pe care trebuie să o am.

Până atunci, încerc să mă distrez alături de acești necunoscuți.

Pe curând!

Articol scris pentru SuperBlog 2018!

 

One Reply to “O nuntă perfect imperfectă la Royal Boutique Hotel”

  1. Proba 20. Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel says: noiembrie 21, 2018 at 1:53 am

    […] O nuntă perfect imperfectă la Royal Boutique Hotel […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*