O nouă săptămână de Black Friday pe Notino

produse-bioderma-notino

Good news! Avem o nouă săptămână de Black Friday pe Notino. Dacă mai aveți produse pe wishlist sau încă nu ați terminat de cumpărat cadouri de Crăciun celor dragi, Notino ne-a pregătit o săptămână întreagă de reduceri și produse la prețuri speciale.

Mai multe oferte Black Friday, mai multe cadouri de Crăciun

Mai exact, în perioada 25 septembrie – 1 decembrie puteți profita de o reducere de 20% la brandurile populare selectate, folosind codul black20. Mai mult decât atât, găsiți multe alte produse cu o reducere de până la 70% pe site.

produse-bioderma-notino

Pentru că mai sunt cinci zile până începe luna AIA a lunii, în care trebuie să împărțim cadouri în stânga și-n dreapta, trebuie să ne asigurăm că le cumpărăm din timp. Și dacă tot am vorbit de Notino, pe site-ul lor găsiți seturi tare drăguțe pentru întreaga familie.

Recomandarea mea de astăzi pentru voi sunt două produse de skin care de la Bioderma. Încă nu am întâlnit o persoană care să nu îndrăgească acest brand, în special acest kit. E un must pentru rutina de îngrijire a persoanelor cu ten mixt/gras sau acneic.

Sebium Night Peel este un ser purifiant cu efect de peeling care are o concentrație de acid glicolic de 15%, ingredient care asigură acțiunea produsului. Se aplică seara, pe tenul curat și uscat. Este recomandat o cură de o lună și poate fi folosit la orice început de sezon.

Din ceea ce am observat până acum, efectul serului este mai puternic dacă este folosit împreună cu un produs de curățare din aceeași gamă. Eu am ales atât gelul spumant din aceeași gamă, cât și apa micelară.

Ce rezultate puteți observa după o lună de zile? Un ten mai curat, mai strălucitor, cu imperfecțiuni sau cicatrice post-acnee mult mai reduse.

Acum sunt curioasă să-mi spuneți ce produse aveți voi pe wishlist și la ce cadouri de Crăciun v-ați gândit pentru anul acesta. Abia aștept să vă citesc comentariile.

5 Replies to “O nouă săptămână de Black Friday pe Notino”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: noiembrie 26, 2019 at 11:17 pm

  multumim pt recomandare, am sa merg si eu pe site sa arunc un ochi👌😘

 2. Loredana Maria says: noiembrie 26, 2019 at 11:36 pm

  Mulțumim frumos pt recomandare, pe primul plan este fetița apoi noi încă nu m-am gândit ce vreau

 3. Valeria Chertes says: noiembrie 26, 2019 at 11:43 pm

  Eu am ochii pe care ceva dar mă mai gândesc.

 4. Roman Nicoleta Ana Maria says: noiembrie 27, 2019 at 8:16 am

  Multumim pentru recomandări! Si eu vreau aceste produse de la Bioderma,am auzit că sunt produse minunate!

  1. madmoiselle says: noiembrie 27, 2019 at 3:27 pm

   Sunt absolut minunate! 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*