Noutăți Gerovital: Gama H3 Derma+

dermatocosmetice-gerovital-h3-derma+

Cine nu a auzit, oare, de Gerovital? Este unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri românești, pe bună dreptate. Am început să folosesc produse de la Gerovital și Farmec acum mulți ani, iar pe măsură ce a trecut timpul am fost încântată să descopăr alte și alte produse noi.

Ultimele noutăți de la Gerovital sunt de-a dreptul minunate, fiind vorba de noua gamă Gerovital H3 Derma+. Mai exact, am primit 3 produse din această gamă, perfecte pentru vara ce tocmai a trecut. Și nu numai.

Înainte să vă povestesc mai multe despre produsele pe care le-am testat în ultima perioadă, doresc să menționez faptul că noua gamă Gerovital H3 Derma+ este prima linie de produse dermatocosmetice creată în colaborare cu un specialist din domeniul sănătății.

lapte-hidratant-spf-gerovital

Lapte Protecție Solară SPF 30 Sun Expert Gerovital H3 Derma+

Așa cum îi spune și numele, este un lapte hidratant care conține SPF în același timp. Este un produs waterproof, fiind perfect pentru a fi folosit la mare ori la piscină. Această loțiune este prevăzută cu o pompiță, ceea ce face ca dozajul să fie perfect. Textura acestui produs este una foarte lichidă, intră rapid în piele fără să lase vreo peliculă grasă la suprafață.

șampon-detofixiant-gerovital

Șampon detoxifiant cu cărbune Gerovital H3 Derma+

Acest produs nu este chiar nou pentru mine, în ideea în care eu l-am mai primit prin iarnă și l-am testat atunci pentru prima dată. Am fost încântată să-l refolosesc, căci tare mult mi-a plăcut acest șampon.

Înainte de vă forma o părere despre el, este important să știți că nu este potrivit tuturor tipurilor de păr. Este un șampon cu o putere de acționare destul de puternică, fără a fi agresiv cu părul vostru. El este conceput pentru a te scăpa de iritațiile de pe scalp, de a elimina excesul de sebum și de a detoxifia scapul.

șampon-detoxifiant-gerovital-h3-derma+

Vestea bună e că face toate aceste lucruri. Vestea proastă este că nu îl pot folosi doar pe el, ci trebuie să alternez și cu alte șampoane pentru că usucă firul de păr pe lungime. Nu foarte mult, dar se simte diferența.

În concluzie, dacă aveți părul gras, atunci șampon este perfect pentru voi. În cazul în care aveți păr vopsit, o să vi-l usuce și recomand folosirea măștilor hidratante.

Emulsie hidratantă matifiantă Gerovital H3 Derma+

Am fost super curioasă să încerc acest produs. Vara, am tenul mixt: zona T și bărbia are ceva mai mult sebum iar restul feței este destul de uscată. În sezonul rece, tenul meu devine de-a dreptul uscat și are nevoie de o extra hidratare.

Îl folosesc în pricipiu dimineața și-l aplic doar în zona T. Poate fi folosit și seara dacă se simte nevoia. Eu aleg seara să îmi aplic doar o cremă hidratantă sau un ser hidratant și să le las acționeze pe timpul nopții.

gerovital-h3-derma+

Această emulsie are o textură ușoară, puțin fluidă care intră super repede în piele. Nu are un miros special, mie mi se pare că are acel miros specific de cremă, dar nu mi se pare absolut deloc deranjant acest lucru. Îmi place că face ceea ce promite, astfel că tenul este mult mai matifiat, dar și hidratat în același timp.

Cam acestea au fost ultimele noutăți Gerovital despre care am vrut să vă povestesc. Sper din tot sufletul că v-a fost util acest review, iar informațiile au fost clare. Dacă aveți întrebări, le aștept în secțiunea de comentarii.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*