O nouă vizită la hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca

cazare-cluj-lol-et-lola

Săptămâna trecută am făcut o nouă vizită la hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca. Dacă la prima vizită am ales camera Flower Power, acum am ales camera Backstage. Ge-ni-a-lă!

Deși este doar a doua vizită la acest hotel, deja mă simt ca acasă. Oamenii din stuff sunt super prietenoși, atenți la detalii și foarte profesioniști. Știu că v-am mai spus asta și aici, dar nu pot să trec cu vederea acest aspect. Lol et Lola are un Customer Service bine pus la punct și pentru asta are toată admirația mea! 

Pentru că m-ați întrebat atât în online,cât și offline unde este situat hotelul (oricum, aici puteți vedea și harta), Lol et Lola se află pe strada Neagră, nr 9. Mai exact, vis-a-vis de Facultatea de Medicină din Cluj Napoca. Este imposibil să ratați acest hotel. Și vă spun, odată ce vă vizitați acest hotel, o să vă tot doriți să reveniți!

Lol et Lola este hotelul perfect atât pentru o familie, cât și pentru o singură persoană. Din punctul meu de vedere, oricine va alege cazare la acest hotel va fi pe deplin mulțumit!

După cum v-am mai spus, eu am ales camera Backstage. Știam că îmi va plăcea această cameră, dar așteptările mi-au fost întrecute din nou! Toate piesele de mobilier sunt gândite în așa fel încât rezultatul să fie unul unitar. De exemplu, noptierele din cameră erau efectiv niște tobe. Biroul era format din două boxe uriașe. Într-un colț al camerei se găsea un reflector. Pe ușa din baie erau o mulțime de cuvinte cheie în forma unei chitări. Pe pereți, tablouri și citate din muzică! How cool is that?! Mie mi-a plăcut maxim!

În plus, deși hotelul găzduiește mulți clienți, nu ești deranjat de absolut nimeni. Nu auzi zgomote pe hol, uși trântite, muzică tare, etc. Pur și simplu ai impresia că ești singur în hotel. Dar, evident, nu e chiar așa!

„Într-o lume în care toți sunt la fel, îndrăznește să fii diferit!”. Nu mai știu exact cine a zis asta, dar nici nu e relavant în acest context. Ideea este că Lol et Lola a îndrăznit să fie diferit din absolut toate punctele de vedere: design, customer service, concept, oameni, etc.

Când pășești pragul hotelului Lol et Lola, te încarci instant cu energie pozitivă. Indiferent cât de proastă ți-a fost ziua sau cât de grumpy ești, odată ajuns aici îți e greu să nu zâmbești și să nu te simți bine!

Am vrut să vă povestesc și despre recepția lor și salonul unde se servește micul dejun. Arată și el în mare fel, însă nu m-am putut trezi la timp. Am terminat cu toate pozele și filmări la ora 6 am, deci nici o șansă să cobor pentru micul dejun.

Pentru mine acest hotel va avea mereu un loc special în inima mea și mă voi întoarce la el ori de câte ori voi avea ocazia. Și îl voi recomanda ori de câte ori am ocazia deoarece m-a cucerit iremediabil și definitiv!

Așadar, dacă sunteți în căutare de cazare în Cluj, răspunsul meu îl știți deja: Lol et Lola!

Aici puteți consulta și lista lor de prețuri, oferte, etc.! Vă las mai jos și câteva poze realizate în camera Backstage. Sper să vă placă!

Mulțumirile pentru aceste poze merg către Mad Muses, o fotografă talentată pe care o ador! În acest interviu puteți afla mai multe despre ea.

camera-backstage-lol-et-lola

camera-backstage-lol-et-lola

camera-backstage-lol-et-lola

camera-backstage-lol-et-lola

camera-backstage-lol-et-lola

camera-backstage-lol-et-lola

camera-backstage-lol-et-lola

 

xoxo

Photo credit: Mad Muses

3 Replies to “O nouă vizită la hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca”

  1. Marinescu Constantina Cristina says: septembrie 30, 2018 at 5:12 pm

    Wow, wow, wow! Ce frumoasă e camera 😍dar și tu ești superbă 😍 😍

  2. Valeria Chertes says: septembrie 30, 2018 at 5:20 pm

    Frumoasa locație.

  3. Sery Andreea says: septembrie 30, 2018 at 8:13 pm

    Foarte frumoasă locația 😍💝

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*