Noua gamă Body Cosmetic Plant. Cât durează hidratarea?

gama-body

Am primit recent noua gamă Body de la Cosmetic Plant. Am fost plăcut surprinsă de design-ul jucăuș și modern al noilor produse din gama Body.

gama-body-cosmetic-plant

Gama Body conține zece produse: patru creme de corp, patru unturi de corp și două exfoliante. Eu am putut să-mi ales cinci produse din această gamă, astfel că am ales untul de corp cu unt de shea bio, untul de corp cu unt de cacao, crema de corp cu ulei de migdale dulci, crema de corp cu ulei de migdale bio și exfoliantul corporal cu nuca de cocos. Produsele sunt minunate, cu un miros super plăcut și de lungă durată.

Așadar, cât durează hidratarea?

Forever! Cu noile produse de îngrijire a pielii din gama Body poți uita de piele aspră și uscată. Având ingrediente naturale și nutritive, pielea ta se va bucura de hidratare mai mult timp. În plus, cremele și unturile de corp din gama Body previne îmbătrânirea prematură a pielii, oferă elasticitate, catifelare și strălucire pielii.

 

gama-body

Până acum, preferata mea este crema de corp cu ulei de migdale dulci. O port cu mine peste tot. Are un miros delicat, dar foarte plăcut. Uleiul de migdale dulci este responsabil cu hidratarea și regenerarea pielii, protejând-o în același timp. Acesta este un produs vegan, ceea ce înseamnă că nu conține ingrediente de origine animală în compoziție. De asemenea, este al doilea produs vegan pe care îl testez și sunt foarte încântată de rezultate. Gama Body are patru produse vegane. Good job!

gama-body

Am reușit să încerc și exfoliantul cu nucă de cocos. Este cred că cel mai bun și eficient exfoliant de corp pe care l-am încercat vreodată. Elimină celulele moarte, însă fără a agresa pielea. Hidratează pielea super bine, iar tu vei mirosi a cocos mult timp după duș. Se recomandă folosirea lui de două ori pe săptămână. Este mai mult decât suficient. Pielea corpului va asimila mult mai ușor și rapid nutrienții din produse.

gama-body

Revenind la cremele de corp, textura acestora este fină și lejeră. Nu e necesară aplicarea unei cantități mari de produs deoarece ingredientele naturale (care app, sunt în proporție de 92-96%) își fac bine treaba. De asemenea, se abosarbe repede în piele. De fapt, nu repede, ci foarte repede!

gama-body

Noua gamă Body de la Cosmetic Plant este potrivită pentru toate tipurile de piele. Să nu deveniți rezervate când auziți unt de corp, căci textura lor nu e deloc grasă și nu încarcă pielea. Din contră, veți obține hidratare eficientă și de lungă durată, o piele fină și netedă cum numai în reclame vedeți.

gama-body

Noua gamă Body nu conține parabeni și coloranți și expiră la 6 luni de la deschiderea capacului.

Cosmetic Plant este un brand românesc și m-a cucerit cu noile produse lansate. Voi ați folosit gama Body? Dacă nu, v-ar plăcea să o testați?

xoxo

4 Replies to “Noua gamă Body Cosmetic Plant. Cât durează hidratarea?”

 1. Valeria Chertes says: mai 25, 2018 at 2:48 pm

  Imi plac produsele Cosmetic Plant dar unt de corp nu am folosit niciodata.

 2. elly sophy says: mai 25, 2018 at 2:56 pm

  Foarte frumos ai scris despre acest brand, dar si descrierea produselor mi-a placut. Nu le am încercat încă, dar ma tenteaza…

 3. ghelbere elena says: mai 26, 2018 at 11:58 am

  Am avut si folosit multe produse Cosmetic Plant. Imi plac pentru ca sunt facute din ingrediente naturale. Din aceasta gama inca nu am folosit nimic dar ma incanta prezentarea facuta si am o dorinta foarte mare de a incercat un unt de corp desi ma feresc de a le folosi.

  1. madmoiselle says: mai 28, 2018 at 5:44 pm

   facem imediat si giveaway cu cateva din produsele din aceasta gama. 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*