Noua gamă Avon Advance Techniques

noua-gamă-avon-advance-technique

Am testat noua gamă Avon Advance Techniques și îmi place la nebunie!

În urmă cu aproape o lună am primit un nou colet de la BUZZStore cu trei produse drăguțe foc. Și nu doar că au un ambalaj cu design instagramabil, dar sunt și foarte eficiente. Când am văzut că echipa BUZZStore a lansat campania Avon Advance Technique, mi-am adus aminte de broșurile Avon din liceu. Lună de lună îmi comandam tot felul de produse din catalog, de la produse de machiaj, la parfumuri și produse pentru îngrijirea părului. Chiar și în liceu gama Advance Techniques era preferata mea și m-am bucurat mult să pot testa aceste produse.

În colețelul primit de la BUZZStore și Avon am primit următoarele produse:

 •  un șampon Advance Techniques Reconstruction 400ml
 • un balsam de păr Advance Techniques Reconstruction 250ml
 • un ser hidratant cu ulei de argan și ulei de cocos 100ml
 • 5 perii pentru păr (o perie pentru mine, restul sunt pentru voi)
 • 5 broșuri Avon (o perie pentru mine, restul sunt pentru voi)
 • o ramă foto.

Am început testarea acestor produse imediat ce le-am primit, atât de entuziasmată am fost! Încă de când am desfăcut coletul, nările mi-au fost învăluite de un parfum foarte plăcut. Produsele din noua gamă Avon Advance Techniques miros genial și sunt delicate cu firul de păr. Voi lua fiecare produs în parte să vă împărtășesc experiența mea cu acesta.

avon-reconstruction

Șamponul Avon Advance Techniques

Este fix așa cum îmi imaginam. Miroase frumos, curăță scalpul și repară firul de păr. Un alt aspect pe care l-am apreciat la acest produs este culoarea șamponului. Un alb argintiu, ușor sidefiu. Ambalajul este și el foarte pretty și simplu. Dozajul produsului este perfect, astfel că nu riști să torni mai mult șampon decât e nevoie. Face spumă multă, deși este suficient puțin produs.

Curăță scapul, fără să fie agresiv. Fără să încarce firul de păr. Îl lasă moale și strălucitor, plăcut la atingere. Ceea ce este cu adevărat special la acest șampon este ingredientul – cheie din formula sa, și anume keratină. Datorită keratinei, șamponul ajută la repararea și fortifierea firului de păr. Multe dintre produsele care au în compoziție keratină sunt intens hidartante și, de multe ori, pățesc să îmi simt părul încărcat și să se murdărească foarte repede. Nu și cu acest șampon.

avon-advance-techniques

Balsamul Avon Advance Techniques

Balsamul vine în completarea șamponului. E bine să folosiți șamponul și balsamul din aceeași gamă dacă doriți să vedeți rezultate mai bune și mai rapide. Este drept că nu folosesc balsam la fiecare spălare deoarece alternez cu masca de păr. Ceea ce este foarte fain la acest balsam este faptul că are o textură cremoasă, aproape ca o mască. Are un miros la fel plăcut precum șamponul și se distribuie excelent pe firul de păr. Eu îl las să acționeze în jur de 2 minute – mai mult nu am răbdare – și chiar se văd efectele sale. Păr mai fin, mai strălucitor și mai ușor de pieptănat!

noua-gama-avon

Serul Hidratant cu ulei de argan și cocos Avon Advance Techniques

Este de departe produsul meu favorit din noua gamă Avon Advance Techniques, Reconstruction. Are doar 100 ml, dar este foarte spornic, căci nu e nevoie să aplicați o cantitate mare de produs de firul de păr. Două pompițe de produs sunt absolut suficiente pentru părul meu pentru un efect de hidratare. Aplic aplic, de regulă, pe părul umed, însă poate fi aplicat fără probleme și pe părul uscat, dacă simțiți nevoia. Ba mai mult, îl puteți folosi și pe post de mască înainte de a-ți spăla părul.

Serul hidratant cu ulei de argan și cocos din noua gamă Avon Advance Techniques este cred că cel mai iubit produs din această campanie. Toată lumea îl laudă și îl apreciază. Și pe bună dreptate! Face treabă extraordinară! Miroase divin și parfumul său se menține pe firul de păr destul de mult timp de la aplicare.

Vă recomand cu mare drag noua gamă Avon Advance Techniques. Produsele din această gamă – Reconstruction – sunt la prețuri foarte accesibile, iar raportul calitate/ preț / cantitate este awesome. Ba mai mult, luna aceasta găsiți cele trei produse la un super preț. Eu sigur voi recumpăra aceste produse!

Cine a mai încercat gama Reconstruction de la Avon?

 

 

4 Replies to “Noua gamă Avon Advance Techniques”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: martie 13, 2019 at 4:37 pm

  nu neg nimic din ce am citit,este atractiv si vizual si ca efecte ale sale,si mirosul este foarte placut fata de celelalte sampoane incrcate de mine de la avon 😍 atata doar ca nu a fost tocmai pentru scalpul meu….mi.a parut rau pentru ca aveam sperante…dar eu folosesc un sampon medicinal cu sulf ca sa.mi tratez „bubele”din cap… asta a fost ghinionul meu…in rest iubesc produsele avon,am si fost reprezentant avon….super articolul 👀👍👍

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 13, 2019 at 4:56 pm

  Ma bucur ca ai avut ocazia sa le folosesti si ca te au placut😍

 3. Marinescu Constantina Cristina says: martie 13, 2019 at 5:53 pm

  Ma bucur că ți-au plăcut și ca ai avut ocazia să le testezi! Eu încă nu le-am încercat, folosesc în prezent un spray tratament cu 5 uleiuri de la Avon și este foarte eficient! Cat de curând intenționez să îmi cumpăr și eu serul încercat de tine pentru ca m-ai făcut curioasă!

 4. Valeria Chertes says: martie 14, 2019 at 1:58 pm

  Mi se par produse bune,nu am avut ocazia sa le testez dar sigur le voi cumpăra.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*