Nou: Pigmenți pentru unghii Melkior

pigmenti-unghii-melkior

Melkior revine cu noutăți. Tocmai am primit un comunicat de presă prin care Melkior anunță faptul că tocmai au lansat noi produse. Este vorba de noii pigmenți pentru unghii care vin în două variante, una mai frumoasă decât alta.

Trebuie să menționez faptul că eu nu-s mare fan pigmenți, sclipici, glitter, etc, etc, dar când am văzut pozele am zis un sincer „wow”. Acești pigmenți pentru unghii arată extraordinar de bine și nu sunt deloc chicioși. Melkior promite faptul că acești pigmenți pentru unghii sunt ușor de folosit și de manevrat. Nu i-am folosit, deci nu vă pot povesti din propria experiență, dar am încredere în Melkior. Până acum nu m-a dezamăgit și cred că nu vor începe să o facă începând cu acești pigmenți pentru unghii.

Pentru că stilul shiny nu se folosește doar în machiaj, Melkior a lansat pigmenți și fulgi pentru unghii pentru o manichiură cu efect de oglindă și cu reflexii de culoare. Știu că manichiura cu efect de oglindă nu este neapărat un trend nou, acest stil a apărut de ceva timp de piață, însă e din nou la modă. În acest sens, Melkior a creat un pigment strălucitor: Silver Chrome (ref.28323). Din aceeași gamă mai fac parte pigmenții Mercury (ref.28324), Royal Blue (ref.28325) și Magenta Dream (ref.28326). E important de știut faptul că acești pigmenți se folosesc doar pe unghii false. Prin unghii false a se înțelege un unghii cu gel sau acril. Modul de aplicare e destul de simplu, se aplică un finish fără peliculă lipicioasă, iar cu ajutorul unui burețel -se poate folosi inclusiv o pensulă de fard – se ia praful de pigment din recipient și se aplică pe unghie cu mișcări înainte-înapoi. Prin acest fel se realizează o manichiură cu efect de oglindă. Sounds easy, right?

pigmenți-unghii-melkior

A doua categorie de pigmenți pentru unghii sunt cei cu reflexii de culoare. Fetelor, să știți că o manichiură realizată cu acești pigmenți e la mare căutare în acest sezon. Pigmenții fulgi pentru unghii sunt în trei culori: Metallic Silver (ref. 28320)Rainbow (ref. 28321) și Rasberry (ref. 28322). Dacă îți dorești o manichiură mai îndrăzneață, poți opta pentru pigmenții fulgi Holo pentru unghii. Aceștia se găsesc în patru culori: Silver (ref.28327), Gold (ref.28328), Red (ref.28329) și Blue (ref.28330). Din fericire, acești pigmenți pentru unghii se pot folosi atât pentru o manichiură  cu ojă clasică, semipermanentă sau cu gel UV. Acești pigmenți se aplică cu ajutorul unei pensule, însă pentru o rezistență mai bună e recomandat aplicarea unui strat dublu de top coar sau finish gel.

pigmenti-fulgi-unghii-melkior

Mie îmi plac tare mult acești pigmenți și mi-ar plăcea să-i încerc curând. Vouă cum vi se par?

2 Replies to “Nou: Pigmenți pentru unghii Melkior”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: mai 8, 2019 at 5:06 pm

    wow wow wow…arata demential 😍😍😍 nu aveam habar de asa ceva…eu sunt cu oja clasica nu cu gel sau false😅 dar nici nu cunosc tehnicile acestea de unghii oglinda i alte nebunii😅 dar arata wowww…

  2. Valeria Chertes says: mai 8, 2019 at 6:13 pm

    Sunt foarte faine,îmi plac și mie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*