No more brățări Pandora, vă rog!

Îmi plac bijuteriile. În special cerceii și pandativele. Brățările au și ele un loc special, acolo, undeva, însă niciodată brățări Pandora. Nu le-am înțeles și nici nu mi se par interesante.

Și acum, să sară în sus fashionistele că nu se poate să spun că brățările Pandora nu sunt interesante. Ei uite că pot! Și o să spun așa, în gura mare: BRĂȚĂRILE PANDORA NU MI SE PAR INTERESANTE! Și, pe deasupra, sunt și urâte!

Am auzit cum că brățările Pandora sunt bijuterii care spun povești. Eu dacă vreau povești, caut Scufița Roșie pe Youtube. Sau Micul Prinț – am înțeles că e mai mișto să citești cartea când crești și ești mai copt la minte. Sau, mă rog, aș căuta un podcast cu povești moderne, suculente și amzuante. În nici un caz nu mi-aș lua o brățară care să-mi spună o poveste.

Se mai spune că brățările Pandora sunt bijuterii care au un trecut. Bijuterii care poartă cu ele amintiri și care șoptesc nu știu ce fel de taine. Mi se pare la fel de palpitant ca o oră de istorie din liceu. Sau la fel de palpitant ca atunci când mi-am spart nasul, împiedicându-mă cu rolele de niște pietricele. Căci pe mine la asta mă duce cu gândul, la bucăți de balastru în miniatură.

brățări-pandora

Ba mai mult, am auzit pe cineva spunând că pentru ea, brățările Pandora reprezintă un jurnal intim. Păi, cum măi, te plimbi cu jurnalul ăla plin de secrete la încheietura mâinii? Dar e frumos? Care mai e logica? Ori e intim, ori îl arăți tuturor? Mai degrabă zicea că brățările Pandora e ca un fel de wall de Facebook. În funcție de stare și de chef, îți plimbi fizicul cu câte un simbol. „Azi mă simt ca o prințesă, dar port un broscoi pentru că vreau să fiu sărutată. Hai, ce mai așteptați?” Sau „Mi-am luat azi un accesoriu de un verde smarald magnetic pentru că vreau să îți atrag atenția, privirea, inima – tot. Funcționează?”

Serios, sper că v-ați prins că am cam făcut haz de necaz și am exagerat puțin în rândurile de mai sus. Înțeleg conceptul Pandora, e interesant, dar nu îmi plac sub nici o formă charm-urile Pandora. Mi se par urâte cu spume. Și scumpe. Nu înțeleg de unde toată isteria asta cu brățările Pandora, poate mă lămurește cineva? Cine e pro brățări Pandora și cine e contra? Și de ce?

Mulțam! Dau o cafea! Și un zâmbet!

8 Replies to “No more brățări Pandora, vă rog!”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: februarie 22, 2019 at 9:33 am

  Sincer nici eu nu port, le prefer pe cele finuțe din argint! Într-adevăr unele sunt urâțele și sunt și scumpe! Deci te înțeleg perfect!

  1. madmoiselle says: februarie 22, 2019 at 10:05 am

   În sfârșit cineva care mă înțelege! 🙂

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 22, 2019 at 10:07 am

  Acum am înțeles de ce nu ti plac,sunt de acord cu tine,m am saturat sa tot aud de aceste bratari😡costa si un sac de bani😀 M ai facut sa rad😀😀😀

  1. madmoiselle says: februarie 22, 2019 at 10:41 am

   Misiune îndeplinită atunci. 🙂

 3. Valeria Chertes says: februarie 22, 2019 at 1:39 pm

  Mie îmi plac brățările dar nu este obligatoriu sa fie Pandora ,sunt bune și cele ieftine.

 4. Lisac Raluca says: februarie 22, 2019 at 4:21 pm

  Mi-a plăcut că ţi-ai zis opinia direct fără ocolişuri👏Eu sunt contra Pandora , sunt foarte scumpe, sunt mai scumpe de brăţările normale de argint şi doar reclama a fost de ei.Am văzut brăţări Pandora şi nu au nimic special😏

 5. Luciana says: februarie 23, 2019 at 1:13 pm

  Mie mi se par drăguțele, dacă îți place să porți tălănguțe. Dar pentru câteva sute de lei bucata, măzărichile alea ar face bine să îmi facă curat în casă și să îmi bage rufele la spălat!

 6. Oana says: februarie 23, 2019 at 1:22 pm

  Eu am ales varianta Soufeel, mi se par mai dragute 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*