must-have-toamna

Toamna, pentru mine, este un anotimp controversat. Pe cât de mult urăsc ploile interminabile, mărunte și reci, pe atât de mult iubesc pelerinele de ploaie. Cu cât am parte mai mult cer gri și posomorât, cu atât mai mult simt nevoia să adaug o pată de culoare în ținutele mele. Asta e, nu îmi place toamna și probabil nu-mi va plăcea veci, DAR am descoperit de curând câteva lucrușoare care au început să îmi facă zilele de toamnă mai suportabile. Și mai frumoase. Pe care le iubesc și de care nu m-aș despărți pentru absolut nimic în lume.

A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu pelerina ta.

O ador. Ocupă un loc special în inima mea și doar datorită ei, mă pot numi și eu om toamna aceasta. Aș lua-o cu mine chiar și pe o insulă pustie, chiar dacă acolo nu aș avea nevoie de ea. Preferata mele este cea galbenă – fiind și cea mai populară, dar la fel de irezistibilă este și cele neagră, roz pudrat sau burgundy. Nu aș purta, în schimb, sub nici o formă o pelerină transparentă. Nici măcar de-aș fi la un festival și aș avea parte de cea mai nesuferită ploaie!

Halatul. Chiar dacă nu este un articol vestimentar pe care l-aș purta pe stradă, toamna ador să port halat în casă. De fapt, nu mă despart de el până prin martie-aprilie, când soarele mă convinge să-l pun puțin pe hold. Un halat pufos și călduros, o cană fierbinte de cafea dimineața și un thriller interesant fac orice zi de toamnă să fie pur și simplu awesome.

Just look at this beauty…

halat-answear

Geacă. Și nu orice fel de geacă, ci una oversized din denim. Este perfectă pentru acele zile în care toamna decide să ne răsfețe cu câteva grade peste medie, cu câteva raze jucăușe de soare și un strop de vânt doar pentru a auzi foșnetul inconfundabil al frunzelor demult uscate și multicolore. Oi iubi eu pelerinele, însă nici geaca din denim nu poate fi pusă pe locul 2. Am pus deja ochii pe o geacă Answear Lab absolut perfectă pentru această toamnă. Sper doar să mă pot bucura de ea o perioadă cât mai lungă!

geacă-denim-answear-lab

Pălăria. Un articol de care nu mă despart nici în această toamnă. Musai să fie cât mai simplă și maro. Pe lângă faptul că îți protejează podoaba capilară, este și foarte trendy. Nu zic acum că ar trebui să ne luăm după trenduri, dar altfel arată o poză pe Instagram cu o astfel de pălărie. Corect? Corect! Iar ca să vă faceți o idee cât mai clară la ce anume mă refer, vă las mai jos un exemplu de pălărie. Este de la Trussardi Jeans și mi se pare ideală.

pălărie-lână-trussardi-jeans

Blugi. Mi se par perfecți în orice sezon și, bineînțeles, defilez și în această toamnă cu ei. În ultima perioadă am o slăbiciune pentru blugii cu talie înaltă, dar aleg acest lucru și pentru faptul că eu consider că mă avantajează mult mai bine, fiind minionă. Doar cinci minute frunzărind site-ul prietenilor de la Answear și deja am pus vreo 10 perechi pe wishlist. Sunt frumoși, sunt comozi și…nu ai cum să te abții. De exemplu, cum sunt acești blugii de la Levi’s. N-ai cum să-i vezi și să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic.

Ghete. Cum sunt fată, nu mă pot limita la o singură pereche de ghete. Îmi plac cele maro din piele, negre cu talpă mai groasă, roșii – de ce nu?! – sau, pur și simplu, albe. Cele maro și albe îmi plac simple, cu șiret. Cele negre cu diverse imprimeuri, aplicații și curele. Toate acestea, însă, au un numitor comun: spatele călcâiului rigidizat. Nu le pot concepe altfel.

Tot cumva la această categorie intră și cizmele de cauciuc care merg de minune cu pelerina. Le prefer pe cele cu model, ușor vesele în detrimentul celor negre, simple.

Eșarfa. Chiar dacă am lăsat-o la urmă, nu e deloc neimportantă. Este un accesoriu de nedespărțit, toamnă de toamnă. Gâtul trebuie să fie mereu îmbrățișat de o eșarfă moale și călduroasă, altfel declar război toamnei. Îmi plac atât eșarfele colorate, cu modele geometrice sau abstracte, însă la fel de mult îmi plac și cele simple. Întotdeauna le aleg în funcție de complexitatea ținutei din ziua respectivă.

eșarfă-toamnă

Voi ce must have-uri aveți în materie de haine pentru toamna aceasta? Ați găsit articole vestimentare noi care să vă țină de cald sau încă le căutați?

Articol scris pentru Answear în cadrul competiției SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*