Melkior lansează Scandalash mascara

scandalash-mascara

Melkior lansează Scandalash mascara pe doi iulie, ora 10! 

Acum puțin timp în urmă am primit un email din partea echipei Melkior prin care mă anunța că voi testa în premieră un produs scandalos de bun! Încă de atunci am avut un feeling că este vorba de o nouă mascara și am avut dreptate!

scandalash-mascara-melkior

Tot în acel email scria „Keep calm and wait for your surprise!”. Cum să keep calm? Norocul meu că am primit colețelul fix a doua zi, iar așteptarea nu a fost chiar așa de lungă!

scandalash-mascara-melkior

Sunt fericită să vă prezint noua mascara Scandalash pe care Melkior o va lansa luni. De asemenea, sunt fericită să mă aflu pe lista bloggerițelor din România care anunță noutățile brand-ului MElkior și, mai exact, lansările produselor lor. Este drept că sunt câteva lansări de produse Melkior pe care le-am ratat, dar chiar și așa mă bucur să fiu pe lista lor și să primesc produse chiar înainte de a fi lansate în magazinele lor sau chiar pe site.

Toate lansările produselor Melkior vin în acest plic superb și elegant – e un fel de pattern al lor. Încă o dovadă că brand-ul Melkior este atent la detalii,iar eu apreciez acest lucru.

scandalash-mascara-melkior

Iar acum să revenim la produsul SCANDALOS de bun. Noua mascara Scandalash este pentru volum și alungire, de un negru intens și care are o periuță  destul de subțire. Am folosit-o de două ori deja, iar prima mea impresie despre acest produs este una foarte bună.

 • îți rimelezi super ușor genele
 • genele sunt definite, cu volum și arcuite frumos și sexy
 • genele nu sunt încărcate sau lipite în urma aplicării acestui rimel

scandalash-mascara

Ambalajul noului produs Melkior este adorabil, destul de simplu, jucăuș, colorat. Însă nu mai e noutate că produsele Melkior au ambalaje sexy și de efect. Good job, Melkior! 🙂

scandalash-mascara

Nu știu dacă această mascara conține sau nu alcool, însă nu mi-a iritat deloc ochii. Consistența rimelul este potrivită, nici prea solidă, nici prea lichidă – ceea ce face ca aplicarea acestuia să fie ușoară și să nu te murdărești pe pleoape.

Dacă doriți să-l testați și să aflați mai multe detalii despre el, nu uitați că luni, 02 iulie la ora 10:00 este lansarea lui.

xoxo

2 Replies to “Melkior lansează Scandalash mascara”

 1. Valeria Chertes says: iunie 30, 2018 at 8:14 pm

  Arata tare bine si toata lumea il lauda.

  1. madmoiselle says: iulie 2, 2018 at 11:26 am

   Si e super eficient! 😀

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*