Melkior lansează o nouă paletă

lansare-lemkior

Da, ați auzit bine! Melkior lansează o nouă paletă de farduri. Am citit această veste încă de dimineață, cum mi-am deschis e-mailul și am citit newsletter-ul prin care anunța noua lansare. Nu știu dacă ați observat, dar Melkior are frecvent lansări noi de produse.

Mai exact, Paleta Nude, care conține 12 nuanțe de farduri de pleoaple și este accesorizată cu oglindă și pensulă. Nuanțele sunt intens pigmentate și combinate, astfel că avem atât nuanțe mate, cât și sidefate, nuanțe calde și reci. Trei dintre nunațe sunt mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet, iar șapte dintre ele sunt sidefate: Diaphane, Ballerina, Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper și Acorn.

melkior-paleta-nude

Câteva caracteristici despre Paleta Nude Melkior:

 • culorile sunt intense, pigmentate
 • fardurile din această paletă au o textură mătăsoasă
 • sunt rezistente
 • se aplică uniform

Cu un asemenea mix de nuanțe, îți poți realiza atât un machiaj de zi, cât și unul de seară. Nu e necesar să combini șapte palete de farduri, ci ai una și bună. Cel puțin mie nu îmi place să am multe palete de farduri. Nu de alta, dar uit de ele și ajung să folosesc aceeași paletă de farduri zilnic. Vă spuneam mai sus că Paleta Nude vine la pachet cu o pensulă. Ei bine, nu este o pensulă oarecare. Această pensulă este prevăzută cu două capete: un capăt este fin păr natural, iar celălalt capăt este din păr sintetic.

melkior-paleta-nude

Un alt lucru absolut awesome la această paletă este faptul că fardurile pot fi aplicate umed sau uscat, în funcție de efectul dorit. Așa că, folosește-te de cele 12 nuanțe și creează-ți un look-ul preferat. Simte-te liberă să adaugi umbre, să creezi contur pentru a-ți evidenția privirea sau, de ce nu, să creezi un machiaj cu totul inedit!

Paleta Nude este ediție limitată și se găsește atât în magazinele fizice Melkior, cât și pe site-ul lor la prețul de 199.99 lei.

6 Replies to “Melkior lansează o nouă paletă”

 1. Sery Andreea says: ianuarie 18, 2019 at 8:02 pm

  Sper sa imi o cumpăr si eu❤

  1. madmoiselle says: ianuarie 21, 2019 at 9:10 am

   🙂 și eu mi-o doresc!

 2. Melkior și Alexia Eram au lansat Matte Liquid Lipstick Alexia - Madmoiselle Sarcastique says: februarie 25, 2019 at 12:32 pm

  […] că deja v-ați obișnuit ca Melkior să lanseze frecvent produse noi. De data aceasta, însă, este vorba de o lansare mai specială, căci noul produs lansat este în […]

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 1, 2019 at 4:24 pm

  Foarte frumoasă paleta de farduri,imi place foarte mult😍

 4. Marinescu Constantina Cristina says: martie 1, 2019 at 4:37 pm

  E superbă, poate reușesc să mi-o iau și eu!

 5. Valeria Chertes says: martie 1, 2019 at 7:07 pm

  Foarte frumoasa paleta .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*