Melkior și Alexia Eram au lansat Matte Liquid Lipstick Alexia

Cred că deja v-ați obișnuit ca Melkior să lanseze frecvent produse noi. De data aceasta, însă, este vorba de o lansare mai specială, căci noul produs lansat este în colaborare cu Alexia Eram.

Poate că ați văzut deja și pe social media vorbindu-se despre el. Este un ruj lichid mat absolut delicios. Alexiei i-a fost dată responsabilitatea de a alege textura, parfumul, culoarea, ambalajul, forma – într-un cuvânt, totul. Sunt de părere că ai nevoie de o doză uriașă de curaj ca să te încumeți la așa ceva. Alexia a făcut față cu brio acestei provocări – sunt sigură că nu i-a fost tocmai ușor, dar s-a descurcat excepțional.

ruj-lichid-mat-alexia

Scopul acestei colaborări a fost de a ajuta tinerele să își găsească un ruj perfect și ușor de purtat. Adică, come on, de câte ori nu ați avut dilema „ok, mi-am făcut un machiaj superb, linia de tuș e la locul ei cumințică, dar eu ce ruj port?”. Eu am mereu dilema aceasta, mai ales când vine vorba de un machiaj mai intens la ochilor.

ruj-lichid-mat-melkior-alexia

Ceea ce îmi place la brandul Melkior este că acordă atenție și fetelor cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani. E drept că la 12 ani nu prea trebuie să te intereseze machiajul, dar dacă fetele tot o fac, măcar să fie informate corect și să găsească produse potrivite pentru vârsta lor. Mi se pare foarte tare această inițiativă!

Noul ruj Melkior, Matte Liquid Lipstick Alexia (ref.12719) mi se pare un ruj tare fain și nu numai pentru adolescente. Încă de când am deschis rujul, nările mi-au fost învăluite de un miros delicios de prăjiturică. Însă nu doar mirosul acestuia m-a surprins într-un mod plăcut. Textura lui este formidabilă : cremoasă, însă foarte ușor de aplicat. Se usucă rapid, având un finish mat. Nu se transferă și rezistă peste 6-7 ore pe buze, chiar dacă bei lichide sau mănânci.

matte-liquid-lipstick-alexia

Culoarea este naturală, un roz piersică. I really love it. Este ușor de purtat și este potrivit pentru mai multe tipuri de ten.

Design-ul rujului lichid Alexia este simplu, dar cu bun gust, dovadă că lucrurile bune nu au nevoie de prea mult sclipici și alte sofisticăciuni. Simplu și de efect. Formula acestui ruj este foarte interesantă deoarece nu migrează, însă nici nu usucă buzele. Încă nu am văzut o părere negativă pe internet despre acest ruj, cred că și dați seama de ce.

Mă bucur mult că am putut testa noul Matte Liquid Lipstick Alexia în premieră. Mulțumesc, Melkior, pentru oportunitate.

Matte Liquid Lipstick Alexia are 7 ml și costă 50 de lei. Atenție, totuși, este ediție limitată! Grăbiți-vă dacă doriți să-l aveți în trusa de machiaj.

Dacă vreți să citiți interviul Alexiei, o puteți face aici.

4 Replies to “Melkior și Alexia Eram au lansat Matte Liquid Lipstick Alexia”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: februarie 25, 2019 at 1:16 pm

  Wow, îmi place la nebunie nuanța pe care ai primit-o, cei drept încă nu le-am încercat dar mi-ar plăcea să le încerc!

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 25, 2019 at 2:45 pm

  Ai primit o nuanță frumoasă si mie imi place foarte mult acest ruj😍😘💄

 3. Valeria Chertes says: februarie 25, 2019 at 3:07 pm

  Un ruj minunat,o nuanță foarte frumoasa.

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: februarie 25, 2019 at 6:18 pm

  suuuper 😍😍 ma asteptam la un pret si mai exorbitant…dar merita!!! abea astept sa.l incerc si eu… Ador culoarea ,este una de toate zilele,are si un ambalaj dragalas 😍😗 au facut treaba buna cei de la Melkior..pacat ca e limited edition

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*