Maybelline Fit me Matte & Poreless – first impression

maybelline-fond-de-ten

Cred că toată lumea a auzit deja despre noul fond de ten Maybelline Fit me Matte & Poreless. A fost un adevărat buzz atunci când s-a lansat acest produs și la noi, toți bloggerii de beauty au postat impresii despre el.

Pentru că este un fond de ten Maybelline nou, lăudat și apreciat, am decis să-l testez și eu. L-am folosit doar de două ori de când l-am primit, așadar acest articol este mai mult un first impression decât un review complex.

maybelline-fit-me

Noul Maybelline Fit me Matte & Poreless este potrivit pentru persoanele care au ten normal cu tendințe de îngrășare. Acesta are o formulă îmbogățită cu microparticule de pudră, ceea ce ajută la absorbirea excesului de sebum și estomparea porilor.

Eu mi-am ales nuanța 110 Porcelain, un pic cam deschisă pentru tenul meu. Aveam în plan să-mi cumpăr o altă nuanță, mai închisă, pentru a le combina sau să-mi cumpăr picături pentru ajustarea fondului de ten.

maybelline-fit-me-notino

Am renunțat la aceste opțiuni deoarece am descoperit că formula Maybelline Fit me Matte & Poreless permite acestuia să se muleze pe pigmentul pielii în doar câteva minute de la aplicare. Prin urmare, nu am avut probleme cu această nuanță.

Fondul de ten este unul lichid, cu acoperire medie aș zice. Eu am ceva imperfecțiuni pe ten și nu au fost acoperite în totalitate, dar acest lucru nu m-a deranjat. Îmi place faptul că este un fond de ten buidable, în sensul că poți aplica mai multe straturi de fond de ten în cazul în care simți nevoie de o acoperire mai mare. Partea bună este că are un finish mat, natural, astfel încât nu o să se vadă ca o mască pe față.

maybelline-fit-me-110

Ce pot spune despre rezistența sa? Ei bine, acest fond de ten face față destul de bine la capitolul rezistență. Prima dată l-am folosit fără o bază de machiaj. Eram curioasă cum se descurcă el și numai el pe ten. Nu m-a dezamăgit. S-a estompat un pic în vârful nasului (mereu am o problemă în acea zonă) și pe bărbie. Acest lucru se poate datora și faptului că am folosit servețele pentru a-mi sufla nasul sau la masă.

A doua oară am aplicat o bază înaintea fondului de ten. A rezistat mult mai bine de această dată și mult mai mult. Ce am observat e că, după vreo 6 ore de la aplicare, zona T a început să strălucească. O să-l și cu o pudră, să văd cum se comportă.

maybelline-fond-de-ten

Maybelline Fit me Matte & Poreless e un fon de ten super accesibil ca preț. Acum depinde și de unde alegeți să-l cumpărați, eu l-am luat de pe Notino și a fost 32 Ron.

Ca și o primă impresie, mi-a plăcut acest fond de ten. Dacă vă tentează să-l cumpărați, eu zic să-i dați o șansă. Totuși depinde foarte mult de așteptările pe care le aveți și tipul vostru de ten. Dacă aveți ten uscat, e posibil ca acest fond de ten să nu fie chiar foarte ok.

Câte dintre voi l-ați folosit? Cum vi se pare?

2 Replies to “Maybelline Fit me Matte & Poreless – first impression”

  1. Loredana Maria says: martie 15, 2020 at 2:00 pm

    Si eu l-am incercat si îmi place foarte mult, un fond de ten foarte bun ♥️🤗

  2. Valeria Chertes says: martie 15, 2020 at 11:40 pm

    Nu l-am incercat ,dar mulțumesc pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*