Măștile 7th Heaven – le cumpărăm ori ba?!

masca-7th-heaven

Probabil ați văzut că am tot postat poze pe Instagram cu măștile 7th Heaven, iar acum a sosit vremea să vorbesc mai pe larg despre ele. Trebuie să recunosc că a trecut ceva timp de când nu am folosit o astfel de mască, iar când am primit coletul cu cele patru măști 7th Heaven, am fost încântată.

masca-7th-heavean-romania

Am mai folosit măștile 7th Heaven acum câțiva ani și mă bucur că le-am redescoperit.

Prima mască pe care am încercat-o este cu ceai verde, castravete și aloe vera. Este o mască șervețel și așa cum v-am spus și pe Insta Story, nu sunt mare fan al acestor măști. Înainte de a aplica această mască, trebuie să îți cureți bine fața. Se potrivește masca pe față și o lași să acționeze 5-10 minute. V-aș spune că în acest timp puteți citi o carte, să vă relaxați sau să faceți ce vreți voi, dar eu nu am avut răbdare să stau 10 minute cu masca pe față. Deși, culmea, citeam în acest timp.

Am lăsat-o să acționeze 5 minute, după care mi-am clătit fața cu apă rece. E o mască perfectă pentru zilele în care vă simțiți tenul obosit sau în care doriți câteva minute de răsfăț. Tenul este mult mai luminos, mai hidratat, mai fresh, cu un bust de energie.

Concluzie. Să o cumperi sau nu? Hell, yes! 

masca-7th-heaven

A doua mască 7th Heaven a fost o mască peel-off cu alge marine. De la această mască aveam așteptări mari spre foarte mari. Rezultatul obținut a fost cu mult sub așteptările mele. Măștile peel-off sunt preferatele mele pentru că ele ajută la detoxifierea tenului și lasă pielea fină în același timp. Bineînțeles că tenul trebuie demachiat și curățat înainte de a aplica masca, nu cred că mai o noutate pentru cineva acest aspect. Timpul de acționare al acestei măști este de 20-25 de minute. Nu știu cum se face, dar aș putea sta și două zile cu această mască pe față. Nu mă deranjează deloc. Nu se strânge pe față, nu ai senzația că-ți pică de pe față. Aproape că uiți că e acolo. Totuși, nu mi-a curățat foarte bine fața. Mă așteptam să fie mai eficientă. E drept că mi-a luat aproximativ 50% din punctele negre din zona T și mi-a redus porii. Dar cam atât.

Se aplică ușor, se usucă cam greuț, iar dacă se întâmplă să te murdărești pe degete în timpul aplicării…aleluia! Se curăță greu! De asemenea, e o cantitate prea mare de produs într-un plic și ar ajunge lejer pentru două aplicări.

Concluzie. Să o cumperi sau nu? Mhmmm…its up to you!

masca-7th-heaven

A treia mască 7th Heaven pe care am folosit-o a fost cu ciocolată. Din punctul meu de vedere, această mască e prea groasă și are un miros mult prea puternic. E un pic cam dubioasă, ca textură și miros. Miroase a ciocolată zaharisită, deci nu e chiar așa plăcut! În schimb, la nivel de eficacitate este extrem de faină. Ge-ni-a-lă! Și această mască se usucă un pic cam greu, dar vă zic că merită să așteptați cumințele.

Mi-a fost un pic greu să scot masca din ambalaj și tind să cred că am făcut risipă de produs din acest motiv. Se clătește greu și trebuie să insiști ceva până îți cureți fața. Atenție, trebuie să aveți grijă la clătire pentru că va arăta ciudat tenul dacă nu dați jos tot stratul de mască. Însă, după ce faceți asta, tenul va fi extrem de curat și hidratat. Ajută la închiderea porilor și nu lasă pielea strânsă, uscată.

Concluzie. Să o cumperi sau nu? De un milion de ori, da! 

Știu că am zis că miroase cam puternic, dar rezultatele sunt prea faine încât să te împiedici în detalii…

Mai am o singură mască de folosit, cea cu miere. Promit să revin cu un update cât mai curând.

Voi ați folosit măștile 7th Heaven? pe care le recomandați?

xoxo

 

 

4 Replies to “Măștile 7th Heaven – le cumpărăm ori ba?!”

 1. Valeria Chertes says: mai 15, 2018 at 4:18 pm

  Nu am folosit dar am deja adunate câteva ,cred că voi incepe sa le pun la treabă.

 2. elly sophy says: mai 15, 2018 at 5:13 pm

  Pe cea cu ceai verde, castravete si aloe vera as incerca. Sunt curioasa de cea cu miere, folosesc des mierea si chiar imi place ce beneficii aduce…

  1. madmoiselle says: mai 16, 2018 at 1:46 pm

   Si eu sunt curioasa sa vad cum e cea cu miere 🙂 revin cu detalii :*

 3. ghelbere elena says: mai 16, 2018 at 7:20 am

  Am avut multe masti de la 7th Heaven si nu am gasit una care sa nu-mi placa. Toate si-au facut treaba foarte bine. Dupa titlu articolul tau credeam ca nu-ti plac si ca nu le recomanzi si as fi fost surprinsa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*