Martin Garrix revine la Untold 2019

untold-2019

Veste bună, Martin Garrix revine la Untold 2019! Fanii tânărului DJ vor putea dansa, încă o dată, pe hituri precum „Ocean”, „Animals” sau  „High On Life”.

Primii artiști prezenți la Untold 2019 au fost anunțați. Pe scenele festivalului vor urca David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. O mare parte dintre artișii anunțați au mai urcat pe scena Untold, însă organizatorii ne-au promis și câteva nume noi.

Sunt foarte curioasă să văd care va fi line up-ul complet. Ediția de anul acesta este una specială, fiind ediție aniversară de cinci ani. Între timp, se lucrează de zor și se pregătesc multe surprize pentru fanii festivalului Untold. Se anunță o ediție de poveste, spectaculoasă, inedită.

artiști-untold-2019

Organizatorii pregătesc 9 scene pentru Untold 2019. Sincer, 9 scene mi se par cam multe, însă sunt sigură că organizatorii vor face treabă bună și nu va fi deranjant. Peste 200 de artiști sunt așteptați să urce pe scenele Untold. Bineînțeles că va fi prezent și Armin van Buuren, care este deja tradiție pentru festivalul Untold. Dacă în ediție precedentă a mixat 7 ore, sunt curioasă să văd cât timp va mixa în această ediție aniversară. Eu chiar cred că Armin va ajunge să aibă o zi întreagă dedicată în timpul festivalului Untold.

Untold 2019 va avea loc între 1-4 august în Cluj Napoca. Abonamentele se mai pot cumpăra la un preț de 561 lei + taxe până pe 25 februarie de pe site-ul oficial Untold. Abonamentele de o zi încă nu au fost puse în vânzare, dar vor fi disponibile curând.

Artiștii mei preferați de până acum de la Untold 2019 sunt Camo and Krooked, Solomun, Martin Garrix și Pendulum DJ Set B2B Friction. Aștept cumințică și următorul val de artiști, căci se anunță nume noi, dar faine.

Pe cine ați vrea să vedeți pe scena Untold 2019?

5 Replies to “Martin Garrix revine la Untold 2019”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 23, 2019 at 7:27 pm

  Ma bucur pentru tine ca poti merge la aceste festivaluri💟eu din pacate nu mai pot cu doi copii care nu au bunici nu am cum😔

  1. madmoiselle says: februarie 25, 2019 at 11:24 am

   Te înțeleg și îmi pare rău! Pupici

 2. Marinescu Constantina Cristina says: februarie 25, 2019 at 1:11 pm

  Mă bucur că poți merge la festivaluri, eu cu 2 copii nu prea pot merge, mai merg din când în când la concertele ce se fac în zona mea!

 3. Valeria Chertes says: februarie 25, 2019 at 3:05 pm

  Super tare artiști,de mers nu voi merge dar îți doresc distracție plăcută.

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: februarie 25, 2019 at 6:22 pm

  deci…crede.ma ca in afara de martin garixx ca animals l.am avut ai ca tot de apel si david guetta pe care l.a fel il ador ni cunoas ceilalti cantaciosi 😍 sigur va fi nebunie!!Distractie placuta, distreazate si pt mamicile cu copii mici😗😗

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*