Mai e fix o săptămână până la Untold

untold-2018

Mai e fix o săptămână până la Untold și cam tot atât până la ziua mea! Da, anul acesta îmi sărbătoresc ziua de naștere la Untold! How cool is that?!

Pe 2 august 2018 începe cel de al patrulea capitol al festivalului Untold din Cluj Napoca. Se anunță o ediție frumoasă, cu multe surprize și momente de neuitat. Organizatorii festivalului au pregătit 10 scene pe care vor urca nume importante ale industriei muzicale, favoriții publicului fiind Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Tiesto și Steve Aoki.

untold-2018

Eu îi aștept cu nerăbdare pe The Chainsmokers, Steve Aoki și Solomun.

Dacă nu ați văzut programul pe zile, puteți arunca un ochi aici. Iar dacă nu sunteți din Cluj și doriți să veniți la festival, dar nu aveți cazare, Telekom a organizat un concurs super amuzant pe site-ul lor. Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi tot ce este orange (de la sucul Fanta, la mandarine și până la apus) și încarci pozele pe site-ul campaniei. 10 locuri duble de dormit sunt puse la bătaie pentru voi ca să vă puteți bucura de festival așa cum trebuie. Smart move, Telekom, smart move! Anyway, mai sunt doar câteva zile în care mai puteți încărca fotografiile voastre portocalii concurs, așa că grăbiți-vă!

Dacă nu ați reușit să vă luați bilete la festival, e bine de știut că prețul unui abonament acces general poate ajunge la 603,9 lei. Iată mai jos lista de prețuri pentru Untold 2018!

 • Abonament VIP (18+)  – 1110 lei + taxe = 1210.00 lei
 • Abonament Acces General – 549 lei + taxe = 603.9 lei
 • Bilet pe zi (joi, 2 august) – 247.50 lei
 • Bilet pe zi (vineri, 3 august) – 247.50 lei
 • Bilet pe zi (sâmbătă, 4 august) – 302.50 lei
 • Bilet pe zi (duminică, 5 august) – 247.50 lei

Conform organizatorilor, peste 65.000 de persoane și-au achiziționat deja un abonament acces general pentru cea de a patra ediție Untold.

Untold este unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România, așa că indiferent dacă vii pentru muzică, vibe sau atmosfera relaxantă de festival, adună-ți prietenii și creează-ți amintiri de neuitat!

Be cool și fii parte din povestea nespusă la Untold 2018!

xoxo

4 Replies to “Mai e fix o săptămână până la Untold”

 1. Valeria Chertes says: iulie 26, 2018 at 11:14 pm

  Super tare acest concurs.

  1. madmoiselle says: iulie 26, 2018 at 11:21 pm

   Daca nu stateam in Cluj, participam si eu. E dragut!

  1. madmoiselle says: iulie 28, 2018 at 2:04 am

   Asa e 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*