Mă reîntorc la brandul meu favorit, Cerave

crema-hidratanta-cerave

După mai bine de un an, mă reîntorc la brandul meu favorit, Cerave. La începutul anului 2019 vă povesteam despre câteva produse Cerave pentru îngrijirea tenului, iar pentru că acestea m-au surprins plăcut am decis ca la ultima comandă de pe Notino să adaug în coș și un produs pentru îngrijirea mâinilor pe care să-l încerc.

V-am mai spus faptul că sunt dependentă de cremele de mâini și mereu am una la îndemână, indiferent unde mă aflu. Caut mereu creme hidratante și pe cât se poate de naturale.

cerave

Crema reparatoare de mâini Cerave Repairing este un produs pe care efectiv îl iubesc din trei motive: hidratează intens pielea, favorizează regenerarea barierei cutanate și este rezistent la apă.

Din cauza faptului că mă spăl des pe mâini și folosesc adesea dezifectant (mai ales în perioada aceasta), mâinile mele aveau tendința de a se usca mai repede. În cosecință, era nevoie să aplic cremă ori de câte ori mă spălam pe mâini. Este atât de reconfortant să te poți spăla pe mâini și să ai încă mâini hidratante. Cei care au pielea uscată cred că știu perfect la ce mă refer.

crema-maini-cerave

Iată alte câteva motive pentru care îmi place crema de mâini Cerave

 • hidratează până la 24h (datorită ingredientelor sale cheie: ceramide 1, 3, 6-II, acid hialuronic, glicerina, colesterol, fitosfingozina, tehnologia MVE).
 • este potrivită atât pentru pielea normală, dar și pentru pielea uscată, iritată sau crăpată
 • are o formulă non-grasă, deci nu lasă o peliculă grasă pe mâini
 • se absoarbe rapid în piele
 • pe termen lung, reduce uscarea și favorizează repararea barierei cutanate (adică reface scutul împotriva deshidratării și a pătrunderii microbilor, alergenilor sau ingredientelor chimice).
 • este rezistentă la apă (știu că v-am mai spus asta o dată, dar simt nevoia să accentuez acest lucru
crema-reparatoare-mâini-cerave

Un alt aspect este faptul că această cremă de mâini nu are parfum, dar nu mă deranjează absolut deloc. Prefer mâini fine și catifelate, decât semi uscate, dar cu un parfum plăcut.

Voi ce creme de mâini preferați? Ați încercat produse Cerave?

2 Replies to “Mă reîntorc la brandul meu favorit, Cerave”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: mai 18, 2020 at 10:50 am

  Multumim frumos pentru recomandare si pentru prezentarea frumoasa! Am auzit ca sunt produse minunate dat din pacate nu le am incercat!

 2. Valeria Chertes says: mai 18, 2020 at 5:37 pm

  Nu am încercat aceste produse dar am auzit că sunt bune.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*