Sunt o persoană calmă, dar…

lucruri-care-mă-enervează

Sunt o persoană calmă, dar sunt câteva lucruri care reușesc să mă scoată din tot zen-ul și calmul din lume instant. Bine, nu sunt cea mai calmă persoană de pe planetă, dar nu mă enervez repede. Trebuie să se întâmple niște chestii cu adevărat colosale ca să mă transform într-un monstruleț deghizat în muritoare de rând.

Din fericire, această listă nu este foarte lungă, dar reușește să-mi omoare tot vibe-ul drăguț și buna dispoziție cu care mă trezesc.

De exemplu, ploaia. Deci, eu nu ies pe ploaie decât dacă e MUSAI. Adică job și Electric Castle! În rest, mă baricadez în casă cu un serial, o carte, o cană de cafea. Dar nu mă deranjează atât de tare diminețile în care plouă deja când mă trezesc. Cumva, mă împac cu ele. Mă scoate din minți atunci când afară e senin și mă aranjez frumos, îmi fac un machiaj reușit, părul stă bine, decid și cu ce mă îmbrac destul de repede și, când ies din apartament, surpriză. Plouă! Dar asta e treabă?

Sunt o persoană calmă, dar atunci când mă trezesc super târziu și mă bazez pe Sfântul Uber, nu găsesc nici o mașină disponibilă e mare bai. În acele momente, evident, nu gsesc nici măcar un taxi normal. Unde vă evaporați, fraților?

Nu mai vorbesc de momentele acelea când, tot în întârziere fiind, îmi murdăresc bluza cu fond de ten. Sau pudră. Sau, mă rog, orice. Care sunt șansele să găsesc altceva decent în timp util? Vă spun tot eu, șansele sunt mici spre zero. Trebuie să mă schimb de un milion de ori, să schimb hainele între ele, până când ajung să ies din casă în tricou normal și jeans. Și cu nervii întinși la maxim!

Sau știți momentul acela când toată lumea te așteaptă și încerci să te grăbești, dar fix atunci nu ți găsești cheile? Sau telefonul? Sau cardul? ȘOC-PANICĂ-GROAZĂ-ȘI-UNDE-AȚI-DISPĂRUT-TOATE-DEODATĂ?

Cam acestea sunt lucrurile peste care, momentan nu pot trece și care, dintr-o persoană calmă mă transformă într-o femeie veșnic la ciclu. Poate, dacă mă mai maturizez puțin, lucrurile se vor schimba și la acest capitol. Acum, sunt curioasă. Pe voi ce vă enervează tare de tot și, mai ales, cum treceți peste?

3 Replies to “Sunt o persoană calmă, dar…”

  1. Roman Nicoleta Ana Maria says: mai 27, 2019 at 9:26 am

    Si eu ma baricadez in casa cand plouă si eu zic ca esti o persoană calma!

  2. Trandafir Mihaela Anabela says: mai 27, 2019 at 11:09 am

    imi place ploaia doar daca e calda de vara si vine cativa stropi in rest nu-mi place :(( si sunt cam pierduta cu nervii😅😂 nu stau bine.. sunt cu gura mare dar nu tin dușmănie decât foarte far😂

  3. Valeria Chertes says: mai 27, 2019 at 1:41 pm

    Și eu sunt o persoana calma dar când cineva mă calcă pe coada e prăpăd.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*