Lorena Buhnici la Conferința The Woman 2020

conferința-the-woman-2020

Ladies, acest articol este pentru voi! Mai e forte puțin până la Conferința The Woman 2020 care va avea loc pe 18-19 martie la Wonderland Cluj Resort. Tematica acestei ediții este Wear the white hat, ocazie cu care organizatorii au pregătit o zi în plus la eveniment, fiind structurat sub formă de conferință și masterclass-uri susținute de femei care s-au făcut remarcate în industria lor.

conferinta-the-woman

Acest eveniment a crescut organic de la prima ediție care a avut loc în 2012 și până în prezent, de la 200 de femei până la peste 700, din care fac parte manageri, antreprenori, sportivi, artiști și freelanceri. The Woman este mai mult decât o conferință de leadership feminin, este o mișcare, este un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale.

irina-rimes-the-woman

În edițiile anterioare, pe scena The Woman au urcat nume importante, sportivi de talie mondială precum Cătălina Ponor sau Ana-Maria Brânză, artiști precum Irina Rimes, actori precum Maia Morgenstern și antreprenori precum Măriuca Talpeș sau Ruxandra Hurezeanu.

dana-razboiu-speaker-the-woman

Conferința The Woman 2020 de pe 18-19 martie anunță speakeri la fel de importanți precum Dana Războiu (jurnalist și fondator Nație prin Educație), Lorena Buhnici (antreprenor și fondator Cavaleria.ro), sau Cristiana Oprea (pilot de raliuri). În plus, vor fi și două paneluri speciale mamă-fiică, formate din Camelia și Ioana Șucu, și Eugenia și Diana Enciu. Ele vor vorbi despre provocările business-ului în familie, despre planuri de viitor și moștenirea lăsată generațiilor următoare. 

lorena-buhnici-the-woman

La fel ca în anii anteriori, lista invitaților îmbină knowhow-ul adus de femei antreprenor cu experiență în dezvoltarea business-urilor și a oamenilor, cu nume cunoscute în industrie, de la artiști sau sportive de talie internațională, care să împărtășească ce a însemnat pentru ele să poarte pălăria albă, în cele mai importante momente din viața profesională și personală.

Dacă încă nu ți-ai luat bilet pentru Conferința The Woman 2020, o poți face aici. Alege să porți și tu pălăria albă!

One Reply to “Lorena Buhnici la Conferința The Woman 2020”

  1. Valeria Chertes says: martie 7, 2020 at 12:31 am

    Foarte frumos!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*