Litoralul românesc. Dulce-sărată revedere

litoralul-romanesc

O plimbărică pe litoralul românesc, atât îmi doresc. O plimbărică de vreo săptămână – două, așa, că să simt și eu că-s la mare. De fiecare dată, dar de absolut dată când mergeam la mare abia reușeam să stau câte 3-4 zile, căci programul nu permitea mai mult. Ce să faci în 3 zile la mare? Nimic, îți spun eu. Nici timp să-ți schimbi costumul de baie nu ai, darămite să te relaxezi!

Deschid Instagramul și mă uit absentă la fotografiile random care apar pe ecran. Toată lumea postează fotografii din concedii, ba de la mare, ba de la munte. Și, atunci, îmi amintesc de faptul că am primit un mesaj cu o ofertă de cazare litoral de la o bună prietenă. Mă uit peste ofertă, mă gândesc, mă răzgândesc, iar mă gândesc și iar mă răzgândesc. Până la urmă decid să-mi iau un sejur la mare pentru începutul lui iulie. Numai bine, până atunci, poate trece și Nea Covid, iar noi ne putem vedea liniștiți de ale noastre.

logo-litoralul-romanesc

Prietena mea ar fi venit cu iubitul ei, iar eu, pe lângă iubit, mi-aș fi luat și cățelul. Cum să nu vadă și el marea? Să nu se arunce în valurile agitate ale mării? Trebuia doar să mai găsesc un hotel care să accepte și animale de companie.

Am pierdut o zi întreagă căutând pe Google cazare Constanța. Nimic din ceea ce aveam nevoie nu era afișat. Nici nu se punea vorba ca Ice să nu vină cu noi, astfel că aveam nevoie de o soluție. Și una cât mai urgentă!

Salvarea noastră a venit de la agenția online de turism, Litoralul Românesc. Cu un singur click am descoperit și primul hotel care accepta animale de companie! Și nu era un hotel oarecare, ci unul de 4 stele! Sweet Jesus!

Aveam nevoie cu toții de extra confort, căci în primul weekend din iulie am fi mers la festivalul de muzică Neversea. Partea faină e că acest hotel dispune de patru terase cu vedere spre mare (deci aveam suficiente cadre pentru Tik-Tok-uri și vloguri) și de camere spațioase.

După ce se termina acest festival, aveam nevoie de 2 zile de repaos. Bine că dispuneam de room service, altfel ar fi fost vai de noi. Pic de energie nu am fi avut să coborâm din pat.

hotel-ten-constanta

Aveam să recuperăm zilele următoare cu zile întregi de plajă – ce vacanță la mare e aia fără bronz frumos pe corp?!- și cu o vânătoare de obiecte. Acest joc este cel mai fain și amuzant mod de a cunoaște stațiunea, de a descoperi lucruri și locuri noi, dar și de a cunoaște alți oameni. Plus că am fi rămas cu amintiri super faine în urma acestei provocări.

Cu plata sejurului nu a fost deloc complicat, am plătit un avans și astfel am uitat de o grijă. Ceea ce am mai observat este că pe site-ul litoralulromanesc.ro sunt acceptate și tichete de vacanță, în cazul în care aveți așa ceva.

Planul de vacanță este gata, mai trebuie să avem undă verde la ieșit din casă. Indiferent dacă o vom obține sau nu, agenția de turism Litoralul Românesc ne garantează vacanță fără riscuri! Pentru că sănătatea și siguranța oamenilor este primordială, avem opțiunea de a reprograma vacanța sau de a ne primi banii înapoi. Să sperăm, totuși, că nu va fi nevoie…

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*