Line-up complet Electric Castle 2019

electric-castle-2019

Așteptarea a luat sfârșit! Fix acum o săptămână s-a anunțat line-up-ul complet pentru Electric Castle 2019!

În cazul în care nu ați aflat deja noii artiști anunțați, vă spun eu care sunt headlinerii. Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Zeds Dead și Infected Mushroom, în frunte cu Limp Bizkit. Știam de Limp Bizkit cu vreo două săptămâni înainte de anunțul oficial, însă nu am vrut să stric surpriza. Nu pot să spun că sunt mare fan Bizkit, dar pentru un festival este un artist perfect. Fac show, te încarcă cu energie super faină și, vrei nu vrei, ajungi să dansezi pe muzica lor demențială. Astfel că, în prima zi a festivalului, adică pe 18 iulie, îi puteți vedea live pe băieții de la Limp Bizkit.

Florence and The Machine vor concerta în a doua zi a festivalului, adică pe 19 iulie. Tot atunci îi mai puteți vedea pe Infected Mushroom și Sigma. Pentru trupa Sigma nu este prima lor vizită în România, cu atât mai puțin la festivalul Electric Castle. Ei au mai concertat acum trei ani în cadrul festivalului, publicul fiind încântați de prezența lor. O veste bună pentru fanii Sigma este că, în această vară, vor lansa un nou album. Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia îl aștept!

line-up-electric-castle

Sâmbătă, în a treia de zi festival, avem iar doi headlineri. Nils Frahm și Bring me the Horizon. Nici nu cred că trebuie să le mai fac vreo prezentare, sunt două dintre cele mai apreciate trupe de la Electric Castle, ediția 7! Datorită stilului său nonconformist și unic, Nils are cam la toate concertele bilete sold out. Așa că, do not forget to take your ticket for Electric Castle 2019! În această perioadă este Spring Sale și încă vă puteți lua abonament la 499 de lei.

Să nu uităm nici de ultima zi de festival, unde îi putem vedea pe 30 second to Mars și Tokimonsta. Lista completă de artiști, cât și line-up pe zile îl puteți găsi pe electriccastle.ro.

Ne vedem la Bonțida, pretty soon!

 

3 Replies to “Line-up complet Electric Castle 2019”

  1. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 27, 2019 at 12:26 pm

    Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa mergi😍😘🙌Distractie plăcută draga mea😍🙌

  2. Valeria Chertes says: martie 27, 2019 at 3:33 pm

    O sa fie super,îți doresc sa te simți bine.Distractie plăcută!

  3. Trandafir Mihaela Anabela says: martie 28, 2019 at 11:51 pm

    deci cum zisei…mi.o trebuit maritis…nha..csf?! ncsf… 🙁 have fun

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*