Lenor, perechea perfectă pentru hainele mele

lenor

Cine nu a auzit până acum de renumitul balsam de rufe Lenor? Bănuiesc că suntem familiarizați cu toții de faimosul balsam Lenor Spring Awakening, cel puțin. Dar câți dintre voi a auzit de noul detergent Lenor? Ei bine, dacă încă nu știți despre ce e vorba sau încă nu l-ați folosit, vin astăzi în întâmpinarea voastră cu câteva impresii despre acest produs.

lenor-gold-orchid

Lenor a lansat de curând pe piață două variante de detergent capsulă pentru spălarea hainelor: detergentul Allin1 PODS Spring Awakening și detergentul Allin1 PODS Gold Orchid.

lenor-capsule

Pentru mine, cel puțin, varianta de detergent capsulă mi se pare cea mai tare chestie inventată ever. Iată trei motive pentru care cred asta:

  1. nu îmi mai bat capul cu dozarea detergentului (mereu, dar absolut mereu pun mai mult decât trebuie pentru că am impresia că nu e suficient).
  2. nu mai fac risipă de detergent, altfel spun, economisesc bani.
  3. nu îmi distrug hainele (atunci când pui mai mult detergent decât trebuie, indiferent dacă este pudră sau lichid, hainele se îmbâcsesc și își distrug țesăturile mult mai repede).
lenor-spring-awakening

Detergentul capsulă Lenor Allin1 PODS Spring Awakening

Îl ador pentru parfumul fresh pe care îl are. La capitolul curățare este ireproșabil, curăță complet murdăria de pe haine, fără să atace țesătura. Ba mai mult, după spălare, hainele rămân noi, nescămoșate. Și asta vă zice o posesoare de blănos rebel care mai tot timpul lasă păr pe hainele mele sau lenjerie. Nu vreți să știți cât de încântată sunt să văd hainele proaspăt spălate fără urmă de păr de câine. Amazing!

Folosind detergentul capsulă Spring Awakening împreună cu balsamul din aceeași gamă vei observa o intensitate mult mai ridicată a balsamului. Lenor a făcut o treabă fantastică creând perechea perfectă pentru hainele noastre!

lenor-detergent

Detergentul capsulă Lenor Allin1 PODS Gold Orchid

Este perfect pentru persoanele care preferă parfumurile mai dulci deoarece acest detergent miroase a vanilie. Nu știu dacă pot alege între perechea Spring Awakening și cea Gold Orchid pentru că ambele sunt tare faine.

Nu prea am haine pătate ca să vă spun dacă acest detergent face față și la acest capitol, singura excepție fiind un tricou mai vechi murdar de fond de ten. Îl spălasem cu un detergent pudră și nu s-a întâmplat nimic, însă acum îl pot purta din nou căci detergentul Lenor a făcut să dispară picăturile de fond de ten de pe tricou.

Care e detergentul tău preferat și de ce?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*