Leaders of Change @The Woman

leaders-of-change-the-woman

Leaders of Change este subiectul principal în jurul căruia se construiește o nouă poveste cu și despre femei de succes. Conferința de Leadership Feminin The Woman vine cu o nouă identitate și o nouă locație. Cea de a opta ediție The Woman va avea loc la Wonderland Cluj Resort în data de 28 martie 2019.

De ce Leaders of Change?

The Woman încurajează și promovează diversitatea personală și profesională. Întotdeauna a pus acces pe „fii cea mai bună versiune a ta”, indiferent de statutul pe care îl ai în societate. Poți fi părinte, poți fi CEO într-o companie de succes sau, de asemenea, poți fi lider într-o comunitate. Așadar, indiferent cine ești și cu ce te ocupi, poți o sursă de inspirație, motivație și poți ajuta la schimbarea în bine a societății. A fi cea mai bună versiune a ta nu înseamnă să devii așa cum te vrea societatea, după standarde bine creionate și stereotipuri frumos ambalate. A fi cea mai bună versiune a ta înseamnă să devii un tu mai bun, în funcție de atuurile tale.

the-woman-2019

Și acum revenim la tema conferinței din martie, Leaders of Change. Fiecare dintre noi este unic prin felul său de a gândi, de a acționa. Suntem diferiți prin dorințele noastre, obiective, job, aspirații, nevoi. Fiecare dintre noi poate fi un lider al schimbării, atât la nivel micro, cât și la nivel macro. Suntem diferiți și, indiferent de alegerile infinite pe care le putem face, putem schimba lumea într-un loc mai bun, mai frumos.

Agenda evenimentului încă nu este anunțată dar fiți cu ochii pe site sau pe pagina de Facebook a evenimentului ca să fiți siguri că nu o ratați. De asemenea, chiar dacă mai e ceva timp până în martie și chiar dacă sunt multe locuri disponibile la eveniment, vă sfătuiesc să vă rezervați biletul din timp. Locurile se ocupă destul de repede. Pentru înscrieri, puteți accesa acest formular.

Be a #LeaderofChange!

 

3 Replies to “Leaders of Change @The Woman”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 21, 2019 at 11:12 am

  Asa este! Fiecare dintre noi este unic in felul său,putem fi orice ne am dori,trebuie doar sa vrem!felicitări pentru articol foarte frumos!

  1. madmoiselle says: februarie 21, 2019 at 2:18 pm

   Mulțumesc mult! :*

 2. Speakeri noi la The Woman - Madmoiselle Sarcastique says: martie 5, 2019 at 10:38 am

  […] conferință de leadership feminim, The Woman. Despre tema acestei conferințe v-am povestit aici. În cazul în care ați ratat articolul, vă invit să aruncați o privire peste el. Așadar, vă […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*