Lansare nouă: Christmas Collection by Melkior

christmas-collection-melkior

Girls, ieri a avut loc o lansare nouă. Este vorba de Christmas Collection by Melkior. Noile produse lansate conțin mult glitter, asta ca să avem un look complet, elegant și crăciunistic de sărbători.

Și de această dată am primit un produs în avanpremieră, ceea ce înseamnă că l-am primit înainte de lansare pentru a avea timp să-l testez și să vi-l prezint. Cum coletul a ajuns mai târziu la mine, abia acum vă pot povesti despre el.

Produsele Christmas Collection

 • Paletă 4 farduri pleoape Metal Fusion. Paleta conține 4 nuanțe de farduri, intense, pigmentate și îndrăznețe. Are un design minimalist și foarte drăguț, iar sistemul de închidere e cu magnet, ceea ce asigură rezistența fardurilor la impact.
paletă-farduri-christmas-collection-melkior
 •  Fard pleoape cremă cu sclipici. Îmi plac mult aceste genuri de farduri pentru că este mai ușor de aplicat. Acest fard cremă vine în două nuanțe: uriu și argintiu-pământiu.
fard-cremă-christmas-collection-melkior
 • Ojă cu sclipici. Oja Spell este produsul pe care l-am primit zilele trecute. Acest produs are două variante: oja de 4,5 ml (care costă 10 lei) și cea de 15 ml ( la 29 lei).
oja-spell-christmas-collection

Am mai testat oje Melkior și în trecut și mi-au plăcut mult. Sunt rezistente, pigmentate, au o acoperire bună ( de multe ori e suficient un singur strat de ojă), iar raportul calitate-preț este excelent.

oja-spell

Dacă vrei să strălucești de sărbători, produsele din Christmas Collection de la Melkior sunt perfecte. Abia aștept să ajung în unul dintre magazinele Melkior pentru a testa și fardul cremă. Dacă mi se potrivește, mi-l voi achiziționa, căci stau cam prost la capitolul sclipici și glitter.

Mai multe detalii despre noile produse Christmas Collection găsiți pe site-ul Melkior.

Love yourself and sparkle all day!

Care dintre aceste produse vă plac cel mai mult? Ce vă dori să testați din noua colecție lansată de Melkior? Așteptpărerile voastre în secțiune de comentarii!

5 Replies to “Lansare nouă: Christmas Collection by Melkior”

 1. Valeria Chertes says: decembrie 6, 2019 at 6:12 pm

  Sunt sclipicioase ,perfecte pentru sărbători.

  1. madmoiselle says: decembrie 8, 2019 at 1:01 am

   Așa e! 🙂

   1. Roman Nicoleta Ana Maria says: decembrie 8, 2019 at 7:56 am

    Imi place foarte mult aceasta nuanta si cu siguranta toata lansarea este sclipitoare😍

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: decembrie 6, 2019 at 6:39 pm

  faine maxim si Craciunistice😍🤗 mi. ar placea si mie

  1. madmoiselle says: decembrie 8, 2019 at 1:00 am

   așa-i? 😀

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*