La ce ai renunța? Cea mai nouă leapșă

leapșă-la-ce-ai-renunța

Pentru că m-am smiorcăit pe Facebook că nu am fost tăguită în cea mai nouă leapșă din blogosferă, Dana – șefa la parfumuri – a decis să-mi dea tag. Așadar, vă invit să descoperiți lucrurile la care aș renunța, dacă mi s-ar pune pistolul la cap. Pardon, dacă ar fi musai.

Laptop sau telefon?

Grea, foarte grea alegere. Nu pot renunța la telefon din cauza conturilor de social media (îmi e mai ușor să le gestionez de pe telefon) și nu pot renunța la laptop pentru că îmi e mai ușor să-mi scriu articolele pe blog și să urmăresc seriale pe Netflix. Cu toate acestea, aș alege telefonul pentru că e multitasking: pot suna, trimite e-mailuri, scroll-ui Instagramul și chiar scrie articole. E ușor inconfortabil, dar nu-i imposibil. Mai greu cu serialele, urăsc să folosesc telefonul în acest scop.

Cărți sau televizor?

Îmi vine să râd. Nu m-am mai uitat la televizor de la Crăciun, când am fost acasă la ai mei și era televizorul deschis mai mereu. În afară de asta, sunt peste 6 ani de când nu mă mai uit la TV. Aș alege cărțile fără doar și poate, mai ales că acum am un book challenge cu Emil și trebuie să citesc cel puțin 100 de cărți în 2020. Când să mai am timp și pentru televizor?

Pizza sau hamburger?

Hamburger all the way! Îmi place și pizza, mai ales Diavola și Quatro Formaggi, dar un burger bun e altceva. Deja îmi e poftă!

Ciocolată sau fursecuri?

Pot renunța la amândouă fără probleme. Mănânc ciocolată rar, iar fursecuri și mai rar. Dar, cum trebuie să fac o alegere, aș renunța la fursecuri. O pătrățică de ciocolată la vreo 2 luni merge.

Chipsuri sau pufuleți?

Am renunțat la chipsuri acum vreo 9 ani. Mai gust unul-doi, dar asta se întâmplă extrem de rar. În 9 ani pot număra pe degetele de la o mână de câte ori am mâncat chipsuri. Pufuleți mănânc ceva mai des, dar nu pot spune că-i ador. Deci renunț la pufuleți. :))

Filme sau seriale?

Seriale! Cu cât mai multe sezoane, cu atât mai bine! Îmi plac răsturnările de stiuație, suspansul, detaliile, deci nu aș putea trăi fără seriale. Și filmele sunt interesante, nu mă înțelegeți greșit, dar nu se pot compara cu serialele. Niciodată!

Vacanță la mare sau la munte?

Aleg marea. Iubesc apa, soarele, nisipul cald și apusurile de pe plajă. Și muntele e frumos, dar după vreo 3 zile la munte mă plictisesc. De mare nu m-aș putea plictisi vreodată, are ceva special. Mă relaxează, mă inspiră, mă face să mă simt liberă!

Acum că întrebările s-au terminat, dau această leapșă mai departe la următoarele fete: Adela Frătean, Eliza Abrudan, Alexandra Pricop, Camelia Croitor și Un blog colorat.

3 Replies to “La ce ai renunța? Cea mai nouă leapșă”

  1. Valeria Chertes says: februarie 2, 2020 at 10:41 pm

    Super tare leapșa.

  2. Loredana Maria says: februarie 3, 2020 at 12:47 pm

    La telefon nici eu n-as putea renunța, nici la chipsuri sunt preferatele mele

  3. Unblogcolorat says: mai 21, 2021 at 9:05 pm

    Mulțumesc pentru tag. Cum spuneam si pe Facebook, abia acum am văzut 😅 Dar, e o idee faina de articol asa ca ma pun pe treaba.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*