Kit-ul travel size și bagajul meu de vacanță

kit-travel-size

Bagajul meu de vacanță din tinerețe cântărea dublu cât mine pentru că pe atunci habar nu aveam de kit-ul travel size.

Când eram mai tânără și neliniștită, era o adevărată provocare să merg în vacanță. Și asta nu din cauza destinației alese sau al programului, ci din punct de vedere al bagajului. Îmi era foarte greu să decid ce să iau cu mine și ce să las acasă, așa că sfârșeam prin a-mi lua 90% din dulap într-o valiză.

Brusc, aveam nevoie de toate cremele, șampoanele, gelurile de duș, spumele. Într-un cuvânt, eram obsedată să iau cu mine toate produsele din colecție, căci cine știe de ce produs urma să am nevoie urgent? Pe atunci nu prea existau produse în varianta travel size, așa că trebuia să car după mine un gel de duș pe jumătate, un șampon plin, un balsam pe terminate și tot așa.

kit-travel-size

Pentru că așa suntem noi femeile, un an întreg nu folosim crema contur ochi și, când mergem în vacanță, ne pălește responsabilitatea. Dar dacă o să vreau să mă dau cu cremă pentru ochi? Și dacă seara mă apucă cheful de skin care și vreau să îmi aplic și un ser? Oh, și spuma aceea de baie parcă merge la fix cada mișto de la hotelul situată pe plajă…

Astfel că ajungem să cărăm după noi tone întregi de produse pe care, evident, nu prea le folosim. Sau, cel puțin, așa pățesc eu.

Bine că s-au inventat recipientele travel size pentru a nu-ți mai căra după tine ditamai butoiul de șampon. În plus, cu astfel de recipiente, poți lua câte puțin din mai multe feluri de produse, în cazul în care unul dintre neuroni e mai fițos și nu se poate hotărî.

kit-travel-size

Și, pentru că Notino știe cât de important e ca noi, femeile, să avem cu noi toate produsele de care avem nevoie (sau nu) în vacanță, a pregătit o super promoție. Săptămâna aceasta, adică începând de azi și până duminică, primiți un kit travel size la cumpărături mai mari de 190 RON. Acest kit travel size marca Notino cuprinde 5 sticluțe destinate produselor cosmetice.

Ah, ce aș fi vrut să fi existat asemenea kit-uri travel size acum câțiva ani! 🙂 Mi-ar fi ușurat munca enorm! Dar știți vorba aia „niciodată nu e prea târziu”.

Inspiră-te din varietatea de promoții Notino și pregătește-te pentru vacanță!

3 Replies to “Kit-ul travel size și bagajul meu de vacanță”

  1. Roman Nicoleta Ana Maria says: iunie 10, 2019 at 7:34 pm

    Si eu cand eram mai tânără😁puneam toata casa in bagaj!

  2. Trandafir Mihaela Anabela says: iunie 10, 2019 at 7:48 pm

    lucky me😅nu vacante, nu bagaje… doar weekenduri la mamii si astea raaar, si am doar deodorant după mine, si 2schimburi 🙂 o oferta tare buna au cei de la notino👌👏

  3. Valeria Chertes says: iunie 10, 2019 at 11:04 pm

    Foarte buna promoția de la Notino.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*