Indiferent de anotimp, aleg Bioderma pentru tenul meu

produse-bioderma-notino

Indiferent de anotimp, aleg produse Bioderma pentru îngrijirea tenului meu. Călătoria mea cu Bioderma a început acum aproximativ doi ani, pe vremea când aveam tenul mixt. Sau, cel puțin, așa credeam eu. Primul produs Bioderma pe care l-am folosit a fost apa micelară Hydrabio H2O. A fost dragoste la prima vedere. La scurt timp am adăugat în rutina mea de îngrijire și o cremă hidratantă de zi din aceeași gamă și am fost mulțumită.

De atunci și până în prezent am adăugat pe raftul meu aproape toate gamele de produse Bioderma. Le alternez în funcție de sezon și în funcție de nevoile pielii.

bioderma-notino

Deși apa micelară este un produs fundamental din rutina mea de îngrijire, ador și gelul de curățare Bioderma Sebium. Fac o echipă mult mai bună împreună, iar diferența se simte și se vede pe tenul meu. Apa micelară îndepărtează fără probleme machiajul și impuritățile fără să irite pielea. Gelul de curățare vine în completarea acestui proces de demachiere, curățând blând tenul și eliminând orice urmă de impuritate de pe ten, fără să usuce pielea.

Nici nu realizezi cât de eficiente sunt aceste produse până nu te confrunți cu piele descuamată sau cu mici iritații pe ten. Atunci observi efectele pe care aceste două produse le au asupra tenului tău, în timp ce îți curăță fața și îți calmează simptomele neplăcute.

apa-micelara-bioderma-hydrabio

Dar cum rutina de skincare nu se limitează doar la demachiere și curățare, vreau să vă vorbesc despre creme hidratante. Vara și primăvara îmi place să folosesc cremă hidratantă Bioderma Sebium sau Sensibio. În perioada rece, cum mă lupt cu un ten uscat și sensibil, mi se pare mai potrivită gama Hydrabio. Oferă un strop de hidratare în plus, având aceeași textură lejeră și fluidă.

bioderma-hydrabio-serum

Ador Bioderma Hydrabio Serum pentru că:

  • are un ambalaj practic și igienic (pompița te ajută să nu irosești aiurea produs)
  • are consistență de gel, textură foarte lejeră și intră rapid în piele.
  • elimină acea senzație de pământ crăpat (așa zic eu atunci când te ține fața)
  • lasă tenul fin, hidratat, fără să-l încarce și fără să-l simți lipicios
  • e o bază bună de machiaj

Produsele Bioderma le găsiți oricând, pe Notino.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*