Invocă puterea naturii cu Gerovital Plant

ser-microbiom-protect-gerovital

Despre gama Gerovital Plant v-am mai vorbit și în trecut pe social media, însă e prima dată aici pe blog. Am folosit o mare parte dintre produsele Gerovital Plant chiar la lansarea acestora și am fost foarte mulțumită de ele.

Cele mai folosite produse din această gamă au fost apa micelară și crema hidratantă de zi. Ambele produse au 96% ingrediente de origine naturală și conțin o formulă inovatoare, Poliplant Microbiom Protect.

Ce este microbiomul

Ei bine, microbiomul pielii reprezintă o comunitate de microorganisme care se găsesc atât pe suprafața pielii noastre, cât și în interiorul corpului nostru. Este asbolut normal să avem corpul colonizat de microorganisme și ar trebui să fim mai puțin invazivi căci fără ele nu am putea funcționa normal. E ok să îți ridici un semn de întrebare abia în momentul în care există un dezechilibru între aceste microorganisme. Până atunci, keep calm and live your life!

gerovital-plant

De câțiva ani a început o adevărată nebunie de proigienizare care a fost dusă la extrem. Am început să folosim tot mai multe produse care sunt agresive cu pielea noastră, încercând să reducem sau să eliminăm de tot bacteriile de pe suprafața pielii. Ei bine, acest lucru e greșit.

Invocă puterea naturii cu Gerovital Plant

M-am bucurat foarte mult când am văzut faptul că Gerovital a lansat această gamă pentru că aceste produse au fost gândite și concepute în așa fel încât să nu intervină în dezvoltarea naturală a florei bacterine pe care o avem pe pielea noastră.

gama-gerovital-plant-microbiom-protect

Gama Gerovital Plant conține produse pentru un program complet de îngrijire, de la curățare și până la hidratare și regenerare a pielii.

crema-hidratanta-microbiom-protect

Crema hidratantă a fost primul produs pe care l-am folosit. Nu m-a impresionat prin parfum, nu e o cremă care să te dea pe spate din acest punt de vedere. Are un miros neutru, fără note sofisticate. Ceea ce mi-a plăcut mult este textura acestei creme. Ceea ce mi-a plăcut și mai mult este felul în care îmi simțeam pielea. Mult mai hidratată și deloc încărcată.

crema-hidratanta-gerovital-plant

Apa micelară a fost al doilea produs testat chiar imediat după lansare. Cred că am folosit cel puțin 5 sticle mici și vreo 2 de 400 ml de atunci și, cu siguranță, o voi mai folosi și în viitor. Curăță blând pielea, demachiază eficient chiar și un machiaj mai puternic și lasă pielea hidratată. Și această apă micelară are o formulă destul de neutră, simplă la fel ca și crema hidratantă, însă fiind un produs cu 96% ingrediente naturale este absolut normal.

apa-micelară-gerovital-plant

Serul este cel mai recent produs pe care l-am folosit din această gamă. Practic este un pachet care conține 10 fiole a câte 2 grame și este indicat să le folosiți în special seara pentru a permite tenului să se regenereze mai rapid. Ca textură și culoare, mi se pare că e ușor diferită față de restul fiolelor încercate de la Farmec. Procesul de absorbție e mult mai rapid și nici nu simți acel efect lipicios în momentul masării serului în ten. Bineînțeles, și acest ser conține complexul Poliplant Microbiom Protect și are același procent de ingrediente naturale la fel ca și produsele prezentate mai sus.

ser-microbiom-protect-gerovital

Cum vi se pare noua gamă Gerovital Plant? Ați încercat-o? Ați vrea să o încercați?

4 Replies to “Invocă puterea naturii cu Gerovital Plant”

 1. Loredana Maria says: noiembrie 14, 2019 at 9:45 pm

  Foarte bune aceste produse le folosesc si eu 🤗

  1. Valeria Chertes says: noiembrie 14, 2019 at 10:36 pm

   Nu le-am incercat dar poate o sa am ocazia.

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: noiembrie 15, 2019 at 8:21 am

  Multumim pentru articol foarte interesant si util! Imi plac foarte mult aceste produse❤

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: noiembrie 15, 2019 at 2:03 pm

  suna tare bine, e un brand super bun si renumit. euam folosit o perioada Doina lapte de corp, si dela farmecam acetona mereu, plus apa micelara si am fost multumita de aceste produse

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*