Începe o nouă ediție SuperBlog

superblog

Ești gata? Începe o nouă ediție SuperBlog!

Dacă e 1 Martie, atunci înseamnă că începe o nouă ediție SuperBlog. Mai exact, Spring SuperBlog. Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine o nouă ediție SuperBlog vine cu noi rezoluții. Exact cum fac studenții la începutul unui an nou universitar. Și încep să scriu frumos și caligrafic un vagon de promisiuni. Lista de rezoluții arată cam așa:

 • Voi scrie mereu, dar mereu la timp
 • Nu voi depăși niciodată ora 23:59 din ziua deadline-ului
 • Voi citi, reciti de 100 de ori cerința
 • Mă voi documenta din timp
 • Voi câștiga cel puțin 5 premii la probe
 • Mă voi clasa în top 3 la finalul competiției
 • Nu voi avea greșeli gramaticale sau de ortografie
 • Nu voi comenta când sponsorii nu-mi vor acorda punctajul dorit
 • Voi fi integralist

Bine, rezoluții ar mai fi, dar nu aș vrea să înceapă comeptiția și eu tot să înșir aici chestii pe care mi le doresc. Și, uite așa, apare prima probă. Citesc enunțul, floare la ureche. Cuvintele vin de la sine, am inspirație de pot da și la alții. La 5 ore după ce s-a anunțat prima probă pe site, eu am deja articolul înregistrat în platformă. Sunt mulțumită foc! Îmi fac o cafea și mă relaxez. Să vină proba cu numărul dos!

A doua zi, recitesc articolul. Oh, parcă aș fi pus alt titlu. Și introducerea aș fi făcut-o mai mică. Gizăz, un link este nefuncțional! Ce mama măsii mă fac?! Și, bineînțeles, am inversat două litere. Și uite așa, cele 100 de puncte devin, mai degrabă, 85.

Cam așa mi s-a întâmplat de fiecare dată în cadrul competiției SuperBlog. Și, ca să vedeți că am început în mare forță, primul draft prin care anunțam înscrierea mea în noua ediție SuperBlog a dispărut. Nu știu cum, de ce, unde. Și promit că acel articol era mai interesant și mai amuzant decât acesta.

Anyway, dacă vreți să intrați în febra competiției de blogging creativ și credeți că sunteți suficient de creativi de a scrie la comandă, formularul de înscrieri îl găsiți aici. E bine să consultați și regulamentul înainte, pentru a vă familiariza cu detaliile competiției.

Well, să înceapă nebunia! Sunt gata! Cred! Sper!

Prin acest articol, Madmoizela anunță cu surle și trâmbițe că participa la Spring SuperBlog 2019!

3 Replies to “Începe o nouă ediție SuperBlog”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 1, 2019 at 9:22 am

  Draga mea iti doresc mult succes💟😘🌹

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: martie 8, 2019 at 1:47 pm

  mult mult succes, sa fie dupa cum iti doresti,si dupa sufletul tau minunat si mintea ta geniala 😍😙

  1. madmoiselle says: martie 8, 2019 at 3:15 pm

   Doamne ajută! 🙂 Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*