În vizită la hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca

hotel-cluj

După cum bine știți (adică pentru cei care mă urmăresc și pe Instagram), la final de iunie am fost în vizită la hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca. Am fost cazată în una dintre cele 20 de camere minunate ale hotelului, camera Flower Power.

hotel-cluj

Doresc să împărtășesc cu voi experiența mea la hotelul Lol et Lola deoarece consider că merită să fie promovat un hotel atât de drăguț și friendly și, nu în ultimul rând, poate vă va fi de folos acest articol. Chiar dacă am primit cazare gratis la hotelul Lol et Lola, acest review este unul sincer, cu bune și cu rele, așa cum v-am obișnuit și până acum.

cazare-cluj

Am făcut cunoștință prima dată cu acest hotel acum câteva luni și mi-a plăcut mult. Este o destinație perfectă pentru oamenii cool care vizitează Clujul nostru frumos. Lol et Lola este un loc pe care îl recomand cu mare căldură, iar din punctul meu de vedere, oricine îi trece pragul va fi mulțumit de alegerea făcută.

De departe, Lol et Lola este unul dintre cele mai nonconfirmiste hoteluri din Cluj. Situat în centrul Clujului, hotelul Lol et Lola îți oferă liniștea și confortul de care ai nevoie. Și pun accent pe liniște. Nici nu vei spune că te afli fix lângă Casa de Cultură a Studenților, ci mai degrabă undeva la o cabană lângă o pădure. Atât de relaxant și revigorant este! Ce e mai frumos decât să îți bei cafeaua în pat și să te bucuri de liniștea naturii și ciripitul păsărilor?

hotel-lol-et-lola

Dar, eu nu m-am dus la Lol et Lola să lenevesc în pat, ci mai degrabă să lucrez. Mi s-a părut cadrul perfect pentru o ședință foto-video. Fiecare cameră din hotelul Lol et Lola este decorată diferit, într-un mod inedit, unic. Nimic nu este tipic la acest hotel, totul este gândit până în cel mai mic detaliu pentru ca fiecare om care îi pășește pragul să se simtă fantastic.

Lol et Lola este un hotel cu personalitate, asta e sigur!

Așa cum spuneam, camerele nu seamănă deloc între ele. Ceea ce mi se pare awesome este faptul că îi poți alege camera în funcție de personalitatea ta sau în funcție de pasiunile tale. De exemplu, dacă ești o persoană extrovertită, activă, care iubește natura și are în sânge bucuria de a trăi, atunci camera Flower Power este potrivită pentru. Sau nu știu, dacă ești pasionat de muzică, fotografie, modă sau dans, poți găsi o cameră cu aceste accente. Pentru a vedea galeria cu camerele unice din hotelul Lol et Lola, dă un click aici. Apoi îmi vei mulțumi! Cu plăcere!! 🙂

cazare-cluj

În momentul în care am intrat în hotelul Lol et Lola am avut un mini șoc. Toată lumea era super drăguță, personalul extrem de amabil, receptiv, prietenos. Am mai fost cazată la hoteluri, atât în Cluj și în afara acestuia, iar atitudinea personalului lăsa mult de dorit. Dar nu și la Lol et Lola, aici te simți bine și relaxat. Exact ca acasă. Dar nu din acest motiv am neapărat șocată, ci pentru că toată lumea, dar TOATĂ LUMEA SALUTA. Atât atunci când intrai în hotel, cât și când ieșeai. Și mi-a luat puțin timp să mă obișnuiesc cu asta. So, felicitări!

hotel-lol-et-lola

V-am mai spus și pe Instagram, m-am îndrăgostit de dulapul acesta din camera Flower Power. E pur și simplu amazing! După un scurt research am observat faptul că toate camerele din hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca poartă semnătura Morphoza – o companie de design interior.

hotel-lol-et-lola

Acum să spun și ce nu prea mi-a plăcut. Faptul că nu au bucătărie. Mi s-a făcut foame la un moment dat (doh) și mi-ar fi plăcut să cobor să servesc cina în spațiul super cool amenajat chiar lângă recepție, dar nu am putut. În schimb, am putut comanda de la Marty ce mi-a poftit inimioara, căci sunt partenerii hotelului. Ah, și încă ceva! Mi-ar fi plăcut ca ușa de la duș să aibă deschidere mai largă! :)) O să vedeți în filmare de ce! Ha ha!

Cam acestea au fost aspectele mai puțin plăcute, dar vă asigur că sunt două lucruri super minore.

M-am simțit excelent și mi-am promis să mai revin. Pentru că e așa frumos încât îți vine să nu mai pleci! Promit!

Vă las mai jos câteva dintre pozele pe care minunata Oxana mi le-a făcut!

hotel-cluj

hotel-cluj

htel-lol-et-lola

Mulțumesc, Lol et Lola pentru găzduire și echipei mele pentru efort și implicare!

xoxo

 

8 Replies to “În vizită la hotelul Lol et Lola din Cluj Napoca”

 1. Valeria Chertes says: iulie 3, 2018 at 4:51 pm

  Dragut hotelul, imi place ce am citit aici.

  1. madmoiselle says: iulie 3, 2018 at 4:55 pm

   E super adorabil! Love it!

 2. Elly sophy says: iulie 3, 2018 at 5:10 pm

  Omg cât e de frumos, e genul de hotel pe care as alege sa ma cazez. Pare foarte primitor… ❤️

  1. madmoiselle says: iulie 3, 2018 at 5:18 pm

   Este, nu doar pare :)) te pup!

 3. Anda Stanciu says: iulie 3, 2018 at 5:26 pm

  Foarte frumos hotelul

  1. madmoiselle says: iulie 6, 2018 at 3:43 pm

   Yeass 😀

 4. Marinescu Constantina Cristina says: iulie 4, 2018 at 4:52 pm

  Am rămas plăcut surprinsă de cum arată camera, este foarte frumoasă și unică,dacă aș avea ocazia să ajung în Cluj cu siguranță mi-ar plăcea să mă cazez la acest hotel❤️

  1. madmoiselle says: iulie 6, 2018 at 3:44 pm

   Pai poate ajungi. Noi te asteptam! xoxo

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*