Importanța unui scrub de corp pentru pielea ta

scrub-corp-notino

Dacă ar fi să faci un mic inventar al băii tale, ce produse ai avea în stoc? Mai mult ca sigur un șampon, cel puțin un gel de duș, un săpun, o pastă de dinți, un ulei sau o cremă de corp. Un produs care ar trebui să existe în fiecare baie, iar intuiția îmi spune că nu e chiar așa, este un scrub de corp.

scrub-de-corp

Deși corpul nostru a fost construit cu toate mecanismele necesare pentru a putea funcționa la nivel optim, de cele mai multe ori are nevoie de un mic upgrade. Factorii poluanți din mediul urban fac ca aceste mecanisme să încetinească sau să se blocheze, de aceea este nevoie să îl ajutăm cu câte un produs în acest sens.

De ce este un scrub de corp atât de necesar în viețile noastre?

body-scrub

Pielea noastră respiră. Nu vedem și nu auzim, dar acest lucru se întâmplă. Praful, traficul urban, fumul și mulți alți factori poluanți își pun amprenta asupra pielii noastre în fiecare zi, lăsând-o opacă și blocându-i porii. Dacă nu intervenim cu un produs de exfoliere, riscăm să dezvoltăm o piele îmbătrânită prematur. Poate că ați auzit și voi de anumite persoane care, deși au 25 de ani, arată ca la 40. Și pe bună dreptate! O piele frumoasă, sănătoasă este o piele care, în primul rând, respiră.

organic-shop-scrub

Iată câteva motive să adaugi un scrub de corp în rutina ta

  1. Pregătește pielea pentru produsele de hidratare sau diverse tratamente. Odată ce ai eliminat celulele moarte, pielea absoarbe mai rapid și mai în profunzime produsele hidratante sau diversele tratamente la nivelul pielii.
  2. Previne îmbătrânirea prematură a pielii. Come on, cine își dorește o piele cu aspect nesănătos și bătrânicios?
  3. Bronzul se prinde mult mai frumos și rezistă mai mult. Wink, wink, vine vara!
  4. Pielea e catifelată în permanență. În fond, nu ne dorim cu toții asta?
scrub-corp-notino

Foarte multe scrub-uri de corp din comerț conțin tot felul de prostioare și chimicale care nu sunt atât de prietenoase cu pielea. Organic Shop Scrub are o gamă super variată de produse pentru exfolierea corpului care conțin cel puțin 99 % ingrediente de origine naturală. De asemenea, sunt potrivite și pentru persoanele cu pielea sensibilă căci nu au particule care agresează pielea.

Textura acestor produse este una închegată, ca o pastă combinată cu zahăr. În momentul în care îl aplici pe piele, nu pică printre degete și nu se sfărâmă, deci îl poți folosi cu încredere până la ultimul strop.

organic-body-scrub

În prezent folosesc două scrub-uri de la Organic Shop, unul cu zmeură și unul cu lemongrass. Ambele miros divin! Și cum mă știți o iubitoare de cafea, mi-am trecut pe wishlist și un scrub cu cafea, căci nu se putea altfel!

Și acum la final, dacă sunteți drăguți, vă rog să împărtășiți cu mine rezultatul inventarului din baia voastră. Ce produse folosiți cel mai frecvent?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*