Idei de mobilier pentru dormitor

mobilier-dormitor

Azi vreau să vă arăt câteva idei de mobilier pentru dormitor. Dacă aș sta să vă povestesc cum aș decora casa visurilor mele, nu aș termina de povestit nici până mâine dimineață. Nu că aș fi mare specialist la decorațiuni interioare sau surse de iluminat, dar sunt câteva elemente pe care mi le doresc cu ardoare.

Dar cum nu am casa visurilor mele, nici măcar o casă a mea, trebuie să mă mulțumesc cu spațiul pe care îl am momentan. Și cum nu am nici spațiu foarte mare, trebuie să mă gândesc ce mobilier pentru dormitor aș putea folosi în așa fel încât să fie și drăguț, comfy, dar și spațios.

Pentru că patul este piesa de rezistență a dormitorului, nu fac nici un compromis în ceea ce-l privește. Acesta trebuie să fie cât mai comod și cosy posibil. Doar nu vreau să mă trezesc în fiecare dimineață cu dureri de spate sau, mai rău, cu mușchii înțepeniți. Alegerea mea va fi întotdeauna un pat de minim 160 cm, iar dacă mai are și spațiu de depozitare sunt cea mai fericită.

pat-dormitor

Cum nu mă pot lăuda cu un dormitor enorm, mobilierul neconvențional mi se pare cea mai genială idee. În plus, m-am cam plictisit de dulapurile clasice care nu fac altceva decât să ocupe spațiu inutil. Ador etajerele, rafturile suspendate, tablourile sau cuburile de perete. Acestea sunt preferatele mele și consider că, pe lângă faptul că-s superbe, economisești spațiu.

cuburi-perete-dormitor

Pentru ca dormitorul în care locuiesc să fie cât mai aproape de ideal, acesta trebuie să mai conțină următoarele piese de mobilier: o oglindă mare, un super pentru umerașe, câteva tablouri abstracte, o mini-bibliotecă, o măsuță de machiaj și un colț cu un lampadar.

Evident, să nu uităm de cutiile de depozitare. Păi unde mi-aș ține eu toate accesoriile și fundalurile pentru flatlay-urile mele drăguțe? Ador cutiile din lemn, iar pe Favi.ro sunt câteva modele tare atrăgătoare.

Vouă cum v-ar plăcea să fie dormitorul vostru? Ce mobilier pentru dormitor c-ați alege? Și ce trucuri pentru a câștiga spațiu cunoașteți?

2 Replies to “Idei de mobilier pentru dormitor”

  1. Trandafir Mihaela Anabela says: iunie 25, 2019 at 8:35 pm

    daaaa si eu as vrea pat de 160daca nu de 180😅 acu avem de 140si pt 2grizli si un pui de urs e cam înghesuit darplin de iubire😍💕 imi place modelul din poza, si culoarea si ca e jos… urasc paturile inalte

  2. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 2, 2019 at 8:21 am

    Multumim pentru recomandări! Chiar am nevoie de un pat in noul dormitor!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*