Idei de cadouri pentru copii

idei-de-cadouri-pentru-copii

Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, nu femeile sunt cel mai greu de mulțumit. Copiii sunt. În ziua de azi e o adevărată provocare să găsești cadouri pentru copii.
An de an îți storci creierul să găsești un cadou potrivit, drăgălaș, interesant, de care ei să nu se plictisească după 5 minute. Simți că-ți explodează creierul de la atâta gândit, te dor picioarele să colinzi toate magazinele în căutarea cadoului perfect și faci bătături la degete de la atâta googălit cadouri pentru copii.
După ce i-ai alintat cu mașinuțe, lego, PS3, X-box-uri, ce lucru ar putea face fericit un copil?

cadouri-pentru-copii-notino

Idei de cadouri pentru copii care nu-s jucării

 1. Bile efervescente pentru baie. Cine spune că doar femeile se bucură de băile relaxante, cu multă spumă? Și cei mici apreciază asta! Îți poți surprinde copilul cu un mini spa chiar la voi acasă. Pregătește-i cada, pune-i muzica preferată și un pahar de..hmm..limonadă, iar surpriza e gata.
 2. Periuță de dinți electrică. Dacă noi, adulții suntem fascinați de periuțele electrice, ce să mai spunem de cei mici? Mai ales, când aceasta are personajul lui/ei favorit?
 3. Un parfum. Imaginați-vă că veselia și zâmbetele celor mici ar putea fi descrise printr-un miros. EP Line Minions ar fi o idee de inclus pe lista de cadouri pentru copii.
 4. Set de cosmetice pentru copii. Of course, acesta nu conține pudre, iluminatoare, farduri și alte nebunii, ci un balsam de buze și un gel de duș care vin împachetate într-un ambalaj foarte, foarte cute.

Bineînțeles, pe lângă aceste idei de cadouri pentru copii puteți împacheta o oră de joacă împreună. Sau o seară de karaoke. Un picnic doar pentru tine și copilul tău. O seară de gătit împreună. Sunt atâtea lucruri pe care le putem dărui.

Voi ce alegeți când vine vorba de cadouri? Cum reușiți să vă surprindeți într-un mod plăcut micuții?

7 Replies to “Idei de cadouri pentru copii”

 1. Maria Maria says: septembrie 24, 2019 at 6:37 pm

  Mulțumim frumos ptr articol foarte util eu îi cumpăr fetiței cărți de colorat ma înnebunit cu cărțile ei si jucării de plus

 2. LORENA ANAMARIA ZAMFIR ANAMARIA ZAMFIR says: septembrie 24, 2019 at 6:41 pm

  Mulțumim pentru articol!

  1. Roman Nicoleta Ana Maria says: septembrie 24, 2019 at 7:49 pm

   Multumim pentru recomandări! Fetita mea doreste sa i cumpar si sa primeasca lego si puzzle!

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: septembrie 24, 2019 at 7:08 pm

  daaa😍😍si eu am apelat la aceste ideei de cadou cu cosmetice pt copii si au parut incantate tare verisoarele mele cele mici 🙂

  1. Marinescu Constantina Cristina says: septembrie 27, 2019 at 1:55 pm

   Ai mei sunt încă mici și sunt la faza în care încă adora jucăriile, le plac mașinuțele, obiecte sau hăinuțe cu eroii preferați și piesele lego!

 4. Valeria Chertes says: septembrie 24, 2019 at 8:04 pm

  Foarte bune ideile tale,mulțumim.

 5. Daniela says: septembrie 24, 2019 at 8:37 pm

  Uite un subiect pe care nu ma asteptam sa il abordezi…chiar am fost placut surprinsa.Fetita mea e innebunita dupa stickere.Toti peretii sunt „marcati”!Inca e mica si nu are pretentii la cadouri speciale.Sper sa o tina cat mai mult!:))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*