I see it. I like it. I want it. I got it. Cele mai dorite produse

produse-machiaj-notino

I see it. I like it. I want it. I got it. Fredonezi și tu cu mine, așa-i? Și apoi pe repeat, I want it. I got it. Aceste versuri mi-au venit în minte când am văzut campania dedicată brandului Notino în care suntem provocate să povestim despre cele mai dorite produse.

E o campanie foarte faină pentru că se inspiră din viața cotidiană. Ne îndeamnă să reflectăm la lucrurile pe care chiar ni le dorim, pe care visăm să le avem și care nu se rezumă doar la un impuls de moment.

cele-mai-dorite-produse

Avem parte de inspirație la tot pasul și o găsim în cele mai banale momente: când ne plimbăm câinele, pe un șezlong la plajă, în drum spre birou sau la o petrecere. Fie că vorbim aici de parfumul acela irezistibil purtat de tipa cool care citea în troleu, de nuanța superbă de păr a unei femei necunoscute pe care ai văzut-o la cumpărături, rujul purtat de vecina de la trei sau tușul prietenei tale cele mai bune.

Iar pentru că nici eu nu sunt excepție de la regulă, doresc să împărtășesc cu voi ultimele achiziții în materie de make up de pe Notino. Produse pe care mi le doream de ceva vreme, dar parcă nu aveam curajul de a le așeza în coșul virtual.

Fondul de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear

lancome-teint-idole-ultra-wear
fond-ten-lancome-teint-idole

L-am trecut imediat pe wishlist după o ieșire la cafea cu prietena mea cea mai bună. Când am văzut cât de bine i-a rezistat fondul de ten după mai bine de 9 ore de la aplicare și ce finish superb avea fără să aplice pudră pe parcursul zilei, am decis că trebuie să-l am și eu. Mi-am ales varianta travel size pentru că nu îl folosesc zilnic și, fiind un fond de ten spornic, îmi ajunge destul de mult timp.

mascara-lancome-grandiose-extreme

Următorul produs care, culmea, e de la același brand de lux, l-am descoperit super random. Mai exact, în cadrul unei conferințe la care am participat anul trecut. Și mai exact, în toaleta hotelului care găzduia evenimentul. O domnișoară nu apucase să se machieze acasă, iar când am mers să mă spăl pe mâini, nu am rezistat tentației de atrage cu ochiul la produsele pe care le folosea.

lancome-grandiose

Atunci am văzut pentru prima dată mascara Lancôme Grandiôse Extrême. M-a atras instant ambalajul său elegant. Apoi mi-a plăcut efectul său pe genele domnișoarei. Volum, alungire și separare a genelor cu o simplă aplicare. L-am notat mai târziu în telefon pentru a nu uita acest minunat produs. A devenit un prieten aproape de nedespărțit puțin timp după. I simply love it!

creion-khol-lancome

Iar pentru că nu explorasem suficient acest brand de cosmetice de lux, am decis să achiziționez și un creion khol negru. Este perfect pentru ochii sensibili pentru că se poate aplica inclus pe linia apei. De asemenea, poate fi integrat într-un machiaj smokey – încă lucrez la un smokey decent – sau pentru conturul ochilor. De preferat este să fie fixat, căci durează mult mai mult, mai ales dacă este aplicat pe pleoape cu exces de sebum. Fără fixare poate dura undeva până la 4 ore, iar cu fixare până la 9 ore.

Acum îmi doresc mult fondul de ten Bobbi Brown Skin Foundation Long-Wear Even Finish. Cred că v-ați dat seama deja că am o slăbiciune pentru fondurile de ten, right? Cu toate acestea, încerc mereu să investesc în produse de calitate, căci tenul meu merită tot ce e mai bun.

Tu ai cumpărat ceva ce ai văzut la altcineva? Care au fost cele mai dorite produse de pe wishlist-ul tău și care a fost factorul care te-a făcut să zici „trebuie să le am ASAP”?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*